reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

reklama
Mi też, mi też więc również trzymam ! [emoji16][emoji8][emoji110]
Możesz rozwinąć temat??
Dzisiaj 11dpo biel na ciążowym a wczoraj miałam leciutką kreseczke... I wczoraj też robiłam owulacyjny i wyszło mi takie coś..
IMG_20200924_213003.jpeg

Możesz rozwinąć temat??
Dzisiaj 11dpo biel na ciążowym a wczoraj miałam leciutką kreseczke... I wczoraj też robiłam owulacyjny i wyszło mi takie coś.. Zobacz załącznik 1180380
U mnie to tak wyglądało. Owulacja była 18dc i potem od 28dc ciemniały. Zrobiłam 29 test ciążowy o czułości 10 i wyszła jasna kreska. ☺️ Dzisiaj ta kreska już 31tc
IMG_20200330_103644.jpg

Który cykl starań? Jakieś problemy zdiagnozowane czy na razie na luzaku? [emoji16]

W sensie od kiedy mielismy sex w okolicy owulacji bez zabezpieczenia to 4cs. Ale my niestety nie przytulamy sie regularnie.. wiec u nas spontan.
Bylam u ginka na wizycie po stwierdzeniu przez monitor Clearblue dwoch szczytow, lekarz nie widzial pecherzyka peknietego w 24dc. Dostalam Lamette ale nie bralam w tym cyklu (kryzys egzystencjalny [emoji23] i zwatpienie)
Kilka lat temu lekarz podejrzewal pcos.. jedynie z tego Wszystkiego produkuje duuuzo pecherzykow. Wiec PCO. Mieszkam w UK wiec bardzo zazdroszcze chodzenia i robienia badan na wlasna reke :)

reklama
Do góry