Pierniczku! Prześliczny masz ten brzusio!O kurcze to faktycznie sporo na głowie. Dobrze ze wiesz co po pozytywnym tescie robic. Jak sie raz udalo zajsc uda sie ponownie nie martw sie ❤ co do nietolerancji laktozy to ja ją mam niestety. Dlugo dochodzilam do tego skad moje problemy z żołądkiem i jelitami az mnie mama olsnila ze jako dziecko mialam nietolerancje laktozy ale pozniej "zapomnielismy" i poszłam rok temu do laboratorium na wodorowy test oddechowy i faktycznie spora nietolerancja. Myslalam ze z toalety w laboratorium nie dojde do domu a w domu to juz myslalam ze umre z bolow brzucha bo to wtedy do testu trzeba bylo szklanke laktozy wypic przestalam calkowicie spozywac laktoze i jest niebo w porownaniu do tego co bylo. Brzuszek taki jak na zdjeciu. Z przodu i tylu zupelnie nic nie widac a z boku taka pileczka przytylam 3kg szyjka wczesniej byla 3.9cm a w 26tc okazalo sie ze 2.7cm, wczesniej byla twarda teraz miękka no i od jakiegos 24tc mam ciągle skurcze. Ciezko nawet pod prysznic isc bo jak wstaje to sie nasilają.
reklama
Mimi94
Fanka BB :)
My nadal się staramy ale u męża po 5m-cach nadal 2% dobrych plemników.
Dzisiaj 10dpo, 11 dzien po zastrzyku. Rano cień cienia na teście 25,a wieczorem po 2h nie siusiania takie coś... A testy owu wychodzą jak chwilę przed owulcją [emoji23][emoji2356]
Dzisiaj 10dpo, 11 dzien po zastrzyku. Rano cień cienia na teście 25,a wieczorem po 2h nie siusiania takie coś... A testy owu wychodzą jak chwilę przed owulcją [emoji23][emoji2356]
Ragda
Mi pozytywny test owu wykazał ciaze wcześniej niż ciążowy więc trzymam kciuki!Wiesiołka bralam pierwszy cykl, co prawda tylko 1x2 kapsułki na dzień, zauważyłam różnice w śluzie na plus, ale ze cykl wg gina bezowulacyjny i mała dawkę brałam to uznałam, że będę brać do końca cyklu. Nie wiem, czy to przez wiesiolek, ale dziś mam 29dc, brak okresu (cykle 27-29 dni), a w 27dc pozytywny test owu
Niby nie dlugo ale jak tak leze to sie czas dłuży niesamowicie boisz sie porodu? Ja sie nie moge doczekac bedzie dobrze
Nooo mam tak czarne myśli ostatnio
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja natomiast ostatnio mialam czarne mysli na temat połogu. Naczyta sie czlowiek w internecie i pozniej sie stresuje spokojnie nie jedna to przeszla. Urodzic trzebaNooo mam tak czarne myśli ostatnio
Ragda
Ja też się boję ale też już bym chciała bo młody kopie 24h na dobęNooo mam tak czarne myśli ostatnio
L
Lebkuchen_mum
Gość
Potwierdzam. Mi również @Rybka_33Mi pozytywny test owu wykazał ciaze wcześniej niż ciążowy więc trzymam kciuki!
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja tez bylam w szoku jak dostalam powiadomienieOoo! Ale się zdziwiłam jak mi przyszło powiadomienie ❤ @rossig trzymam mocno kciuki żeby się udało ❤ cieszę się że jednak nie porzuciłaś starań i dalej próbujesz ale miła wiadomość serio
Ja też się boję ale też już bym chciała bo młody kopie 24h na dobę
Znam to, moja jak mi przejedzie girą to mam wrażenie ze mi brzuch rozerwie
reklama
Ragda
My sobie gramy w pukanie on mi nogą ja mu oddaje.. On znowu i tak w kółkoZnam to, moja jak mi przejedzie girą to mam wrażenie ze mi brzuch rozerwie
Podziel się: