pannadziewanna
Fanka BB :)
Dobra kupiłam ananasa [emoji23] proszę o dokładne wskazówki [emoji41]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedz po owu z tym środkiem bo ma najwięcej tego składnika, którego nazwy zapomniałam, niby pomaga w zagniezdzeniu [emoji4] codziennie 2 plastry. No i świeży powinien być [emoji531]Dobra kupiłam ananasa [emoji23] proszę o dokładne wskazówki [emoji41]
Zależy w jakich jednostkach labo oznaczy w którym będziesz robić. Tak 3dc to super czas na zrobienie PRL z tym że dzień wcześniej nie uprawiać sexu, zero wysiłku fizycznego i minimum 15 minut przed pobraniem krwi po siedzieć i odpocząć.Hej dziewczyny [emoji182]
Ja już 3 cykl no jak narazie bez powodzeń ale się nie poddaje. Jutro 3 dzień cyklu i idę na badania tak dla siebie.
Powiedzcie mi jak to jest z tą prolaktyną jaka powinna być norma i czy 3 dzien cyklu to dobry moment na badanie ?
Dziękuję za radę. A na wyniki długo się czeka ?Zależy w jakich jednostkach labo oznaczy w którym będziesz robić. Tak 3dc to super czas na zrobienie PRL z tym że dzień wcześniej nie uprawiać sexu, zero wysiłku fizycznego i minimum 15 minut przed pobraniem krwi po siedzieć i odpocząć.
Na drugi dzień powinny być wyniki z tego co pamiętam jak mieszkałam w Pl.Dziękuję za radę. A na wyniki długo się czeka ?
Ja jutro zrobię sobie pakiet badań tsh,fsh,lh, PRL, e2 estradiol,testosteron,shbg,dhea-s,glukoza i kwas foliowy. Odezwę się jak będę miała wyniki . Myślę że poniedziałek lub wtorek powinny być wynikiNa drugi dzień powinny być wyniki z tego co pamiętam jak mieszkałam w Pl.
Moim zdaniem nie, @ po poronieniu może być skąpy albo obfity. Nie ma reguły. Organizm musi dojść do siebie po poronieniu, czasem wymaga to czasu... Jeśli się niepokoisz, idź do lekarza. [emoji4]A jeszcze mam pytanie od poronienia przed @ brak bólu piersi i teraz mam bardzo skąpy okres czy mam się czymś martwić?