reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

reklama
Hej dziewczyny 💋
Ja już 3 cykl no jak narazie bez powodzeń ale się nie poddaje. Jutro 3 dzień cyklu i idę na badania tak dla siebie.
Powiedzcie mi jak to jest z tą prolaktyną jaka powinna być norma i czy 3 dzien cyklu to dobry moment na badanie ? :)

Hej dziewczyny [emoji182]
Ja już 3 cykl no jak narazie bez powodzeń ale się nie poddaje. Jutro 3 dzień cyklu i idę na badania tak dla siebie.
Powiedzcie mi jak to jest z tą prolaktyną jaka powinna być norma i czy 3 dzien cyklu to dobry moment na badanie ? :)
Zależy w jakich jednostkach labo oznaczy w którym będziesz robić. Tak 3dc to super czas na zrobienie PRL z tym że dzień wcześniej nie uprawiać sexu, zero wysiłku fizycznego i minimum 15 minut przed pobraniem krwi po siedzieć i odpocząć.

Zależy w jakich jednostkach labo oznaczy w którym będziesz robić. Tak 3dc to super czas na zrobienie PRL z tym że dzień wcześniej nie uprawiać sexu, zero wysiłku fizycznego i minimum 15 minut przed pobraniem krwi po siedzieć i odpocząć.
Dziękuję za radę. A na wyniki długo się czeka ? :)

A jeszcze mam pytanie od poronienia przed @ brak bólu piersi i teraz mam bardzo skąpy okres czy mam się czymś martwić?

Dziewczyny czy któraś z Was miała kiedyś plamienia w II fazie cyklu, ale tylko po stosunku? Naczytałam się, że to polip 🤦😔 ten cykl jest moim pierwszym cyklem owulacyjnym, pierwszym od pół roku i pierwszy raz mam takie plamienia. Wystąpiły 17,21,26, 27 dc i tylko po stosunku w postaci jasno brązowych plamień. Poprzedni okres miałam wywoływany Duphastonem, bo cykl był bezowulacyjny i bardzo długi. Czy może to mieć jakiś wplyw? Teraz owulacja potwierdzona (progesteron w 23 dc 13). Od 3 dc mam zacząć przygodę z stymulacja, ale martwią mnie te plamienia 😔 okresu jak na razie brak.

reklama
A jeszcze mam pytanie od poronienia przed @ brak bólu piersi i teraz mam bardzo skąpy okres czy mam się czymś martwić?
Moim zdaniem nie, @ po poronieniu może być skąpy albo obfity. Nie ma reguły. Organizm musi dojść do siebie po poronieniu, czasem wymaga to czasu... Jeśli się niepokoisz, idź do lekarza. [emoji4]

Do góry