reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

Na zdjęciu nie widać, robiłam kilka i ja wiedząc, że tam jest ją widzę (mój mąż też) ale aparat nie jest taki czuły i nie widać na fotce kreski...nie wiem, czy mogę się cieszyć już, bo to przecież 7 dni przed @... test facelle strumieniowy i kreska po chwili już widoczna nawet 1min nie minęła...

reklama
Na zdjęciu nie widać, robiłam kilka i ja wiedząc, że tam jest ją widzę (mój mąż też) ale aparat nie jest taki czuły i nie widać na fotce kreski...nie wiem, czy mogę się cieszyć już, bo to przecież 7 dni przed @... test facelle strumieniowy i kreska po chwili już widoczna nawet 1min nie minęła...
ja dziś też robiłam facelle strumieniowy i też miałam taka kreseczke, podobno lubią przeklamywać

Załączniki

• dd.jpg
    dd.jpg
    78,3 KB · Wyświetleń: 138
  • ddd.jpg
    ddd.jpg
    110,9 KB · Wyświetleń: 140
ja dziś też robiłam facelle strumieniowy i też miałam taka kreseczke, podobno lubią przeklamywać
U mnie grubsza jest ta kreska i czytałam, że te paskowe są często wadliwe, ale te strumieniowe wychodzą pozytywne jeśli jest ciąża i są bardzo czułe (bardziej niż te z apteki)...nie wiem co myślę, poczekam jeszcze z 2-3 dni i zrobię znów test, ale mój mąż mówi, że u mnie po zachowaniu widać, że jestem w ciąży...

Dziewczyny czy wy w czasie około owulacyjnym odczuwanie dyskomfort podczas stosunku? Ja zauważyłam, że 1-3 dni przed owu strasznie mnie boli, jakby mnie rozrywał od środka, a są to nasze standrardowe pozycje... Później wraca wszystko do normy.
Czy to jest spowodowane tym, że szyjka się opuszcza?

Dziewczyny czy wy w czasie około owulacyjnym odczuwanie dyskomfort podczas stosunku? Ja zauważyłam, że 1-3 dni przed owu strasznie mnie boli, jakby mnie rozrywał od środka, a są to nasze standrardowe pozycje... Później wraca wszystko do normy.
Czy to jest spowodowane tym, że szyjka się opuszcza?
Ojj mam tak samo, ale porobiło mi się tak dopiero po porodzie, wcześniej tak nie miałam...przed i podczas owulacji jest masakra

reklama
Po cichu gratuluję, ale myślę że to sporo za wcześnie na test, jak dlugie masz cykle?
No właśnie jakiś impuls wczoraj poczułam żeby zrobić test, nie mam pojęcia dlaczego...ale od dwóch dni czuje się tak jakbym miała dostać @, normalnie jakby ze mnie leciało, a jest sucho...do tego mam ten posmak w ustach taki dziwny i piersi takie cięższe i pobolewające, no i cały czas temp 37,1...poza tym mam przeczucie, że to ciąża (nie wiem dlaczego) ...co do moich cykli to zawsze miałam 28 dniowe jak w zegarku, ale 2 msc temu poronilam samoistnie i w maju mialam okres po 32 dniach dopiero (a myślę, że to znowu mogło być poronienie) i teraz też niby wypada mi okres na 23.06 przy cyklach 32 dniowych ale znów jeśli wtedy to było poronienie, a nie okres to powinnam dostać 19.06 okres, czyli dzisiaj (przy cyklach 28 dniowych)... czuje się od wczoraj jak na okres i ta kreska na tescie daje mi do myślenia...

Do góry