Sławik jestem lekarzem ale badania miałam dużo gorsze np. ryzyko wieku 1;103 non stop jakieś dysproporcje w badaniach usg wychodziły a to za mała główka do wieku ciąży a to za długie nóżki za duży brzuszek pozatym wiele innych komplikacji typu moje nadciśnienie, łożysko przodujące, małowodzie chyba wszystko co mogło być. Rodziłam mając 39,5 roku a dziś mały ma prawie 2 latka jest zupełnie zdrowy mimo małego wcześniactwa 35 tydz. i mojego szczęścia że już byłam w szpitalu a odkleiło mi się łożysko i dostałam krwotoku. Zresztą przeżyć komplikacji i diagnoz było wiele. A mały rozwijał się prawidłowo mówi zdaniami pełnymi.
mój lekarz podtrzymywał mnie na duchu i przede wszystkim kazał mężowi zabrać dostęp do internetu żebym się nie zamartwiała. A testy pappa sam stwierdził że to są tylko dane statystyczne i przedewszystkim wiek tam gra rolę. A ze względu na wiek mamy te dane podwyższone. Testy mamy robione darmowo a ile matek młodych rodzi chore dzieci a testów nie mają robionych.
Pozdrawiam i życzę każdej mamusi szczęśliwych rozwiązań. Temat czytam na bieżąco może z sentymentu że mnie też podtrzymywał na duchu.
mój lekarz podtrzymywał mnie na duchu i przede wszystkim kazał mężowi zabrać dostęp do internetu żebym się nie zamartwiała. A testy pappa sam stwierdził że to są tylko dane statystyczne i przedewszystkim wiek tam gra rolę. A ze względu na wiek mamy te dane podwyższone. Testy mamy robione darmowo a ile matek młodych rodzi chore dzieci a testów nie mają robionych.
Pozdrawiam i życzę każdej mamusi szczęśliwych rozwiązań. Temat czytam na bieżąco może z sentymentu że mnie też podtrzymywał na duchu.