Agnessss jeżeli w amnio był zespół turnera to musiała być dziewczynka, pewnie w szpitalu coś pomylili, najważniejsze że macie szanse na to, że kolejne dziecko będzie zdrowe, na pewno tak będzie i niedługo będziesz cieszyła się zdrowym bobaskiem, wierzę w to mocno i bedę się o to modliła.
Martaik życie już takie jest niesprawiedliwe, ci którzy nie chcą mieć dziecka najczęściej zachodzą w ciążę bez problemu, donoszą ją, a potem rodzą zdrowe dzieci, a często jeśli komuś bardzo zależy i mocno się stara, to spotykają go same niepowodzenia.
Ja też nie palę, nie piję, zdrowo się odżywiam, a straciła 3 ciąże, ale te straty pozwoliły mi jeszcze bardziej docenić to co mam, dlatego teraz nie narzekam, że jestem niewyspana, że nie mam czasu na kąpiel, fryzjera itp. tylko cieszę się moimi dziećmi i moją rodziną.
Najważniejsze, że twój synek jest zdrowy, a ciałka szybko nabierze i nadgoni inne dzieciaki, zobaczysz.
an28 najważniejsze, że cały czas posuwacie sie do przodu, z każdym tygodniem twój maluszek będie coraz większy i silniejszy, a ty dbaj o siebie, dużo wypoczywaj a na pewno wszystko bedzie dobrze. Czekamy na informacje z połówkowego.
o!agulka dla twoich Aniołków
[*], przytulam cię mocno bo wiem jak boli taka strata.