reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

to dziwne, bo mi było mówione, że do max 7 dni wyniki mikromacierzy, a do 3 tyg amniopunkcji.. ale może skoro wszystko było dobrze to dlatego już nie informowali.
Mi to samo mówili a wiem ze był przypadek na innej grupie ze die trochę wyniki różnimy…
koleżanka robiła w wawie i tez tylko 1 wynik mikro i koniec

reklama
Mi to samo mówili a wiem ze był przypadek na innej grupie ze die trochę wyniki różnimy…
koleżanka robiła w wawie i tez tylko 1 wynik mikro i koniec
dlatego ja będę się dowiadywać po pierwszym wyniku. Ale tak jak mówię, może wynik był prawidłowy i nie informowali już.. pewnie jak wynik byłby inny to by zadzwonili.

dlatego ja będę się dowiadywać po pierwszym wyniku. Ale tak jak mówię, może wynik był prawidłowy i nie informowali już.. pewnie jak wynik byłby inny to by zadzwonili.
Noooo ja robiłam 12.04 i niby lekarz mówił ze wyniki do 9 dni tylko my z Opola to pewnie próbki wysyłają do Łodzi czy Warszawy i czas sie przeciąga

Nooo przyszły mi Wyniki mikromacierzy i wyszedł prawidłowy! teraz czekamy na zwykłą amnio ;) czy znacie takie przypadki żeby się różniły te dwa wyniki? kiedyś o tym pisałam, ale nie umiem tego znaleźć 😅🤭
Hura! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Kochana, gratulacje, wspaniałe wiadomości :) Nie znam takiego przypadku, żeby zwykła amnio dała inny wynik. Mój lekarz od amnio mówił, że te późniejsze wyniki tylko potwierdzą to, co mówią mikromacierze. Bardzo się cieszę, czekałam na wieści od Ciebie :)

Hura! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Kochana, gratulacje, wspaniałe wiadomości :) Nie znam takiego przypadku, żeby zwykła amnio dała inny wynik. Mój lekarz od amnio mówił, że te późniejsze wyniki tylko potwierdzą to, co mówią mikromacierze. Bardzo się cieszę, czekałam na wieści od Ciebie :)
Dziękuje ❤️

Nooo przyszły mi Wyniki mikromacierzy i wyszedł prawidłowy! teraz czekamy na zwykłą amnio ;) czy znacie takie przypadki żeby się różniły te dwa wyniki? kiedyś o tym pisałam, ale nie umiem tego znaleźć 😅🤭
super, ja tez osobiście nie znam takiego przypadku. Szybko przyszły wyniki 😍

reklama
Takie inne wyniki mogą przyjść jedynie w przypadku, gdy mowa o triploidii. Mi mikromacierze wyszły dobrze, a amnio wykazała potem co innego, ale to była właśnie triploidia. W przypadku innych trzech trisomii lekarz mój mówił, że na 99% będzie identyczny wynik :)

Do góry