reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Takie inne wyniki mogą przyjść jedynie w przypadku, gdy mowa o triploidii. Mi mikromacierze wyszły dobrze, a amnio wykazała potem co innego, ale to była właśnie triploidia. W przypadku innych trzech trisomii lekarz mój mówił, że na 99% będzie identyczny wynik :)
O kurrr… czytałam o tym i co? Jak to się potoczyło ?

reklama
Nooooo moje wyniki z Opola tam wysłali ;) 13 robione amnio, potem wysłali do wawy, a badanie przeprowadzone 17, 18 widzę ze wynik, a 19 ja otrzymałam 😅 wiec ty na miejscu może jakoś szybciej to ogarną 👍 bez zbędnej logistyki, No ale czasami musi się ”ulezec” papier wiec kto wie ;) oby było Ok to można czekać…powodzenia ❤️💙

Nooooo moje wyniki z Opola tam wysłali ;) 13 robione amnio, potem wysłali do wawy, a badanie przeprowadzone 17, 18 widzę ze wynik, a 19 ja otrzymałam 😅 wiec ty na miejscu może jakoś szybciej to ogarną 👍 bez zbędnej logistyki, No ale czasami musi się ”ulezec” papier wiec kto wie ;) oby było Ok to można czekać…powodzenia ❤️💙
a jak dostałaś wynik? Mailowo czy dzwonili?

reklama
Liczyłam na to, że do piątku dostane wyniki badań, ale niestety nikt nie zadzwonił. Zastanawiam się czy sama dzisiaj nie zadzwonię, ale trochę mi głupio, bo w teorii maja do 7 dni wiec raczej do jutra maja czas 🫣😔

Do góry