Oby to by dobre wieści..Jutro już środa, może na dniach bedzie cos wiadomo
reklama
Justycha123
Zaciekawiona BB
Na pewno wyniki będą, takie jakie być powinnyZadzwoniłam dzisiaj i są wyniki z amnio , ale nie miałam jak odebrać
Moja Niedobrucha nie poszła do przedszkola - znowu katarzysko, eh.
Jutro pojadę.
Trzymajcie wyjątkowo kciuki.
W czwartek dopiero (albo już) miną 3 tygodnie od badania więc wyniki są wcześniej.
Jutro będziesz najszczęśliwszą kobietą na świecie.
A tak apropo czy te wyniki są czytelne? Bo obstawiam, że żadnej konsultacji przy odbiorze mieć nie będę a wizyta u mojej gin dopiero we wtorek.
Akurat w temacie wyników i jak one wyglądają nie zdobywałam wiedzy a nie chcę żyć w niepewności już po odbiorze. Proszę o pomoc
Akurat w temacie wyników i jak one wyglądają nie zdobywałam wiedzy a nie chcę żyć w niepewności już po odbiorze. Proszę o pomoc
To tak jak u nas. Problemy poza ciąża, z samochodem, w pracy.... Szaleństwo jakieś.Tez na to bardzo liczę kochana, staram się być dobrej myśli, ale u nas szczęścia w ostatnim czasie brak..
Pisze czy kariotyp jest prawidłowy czy nie.A tak apropo czy te wyniki są czytelne? Bo obstawiam, że żadnej konsultacji przy odbiorze mieć nie będę a wizyta u mojej gin dopiero we wtorek.
Nie każdy nieprawidłowy kariotypyk jest czymś co się objawia. Ja mam nieprawidłowy jedyny minus moj to to ze znacznie łatwiej by moje dziecko miało bardziej nieprawidłowy co spowodowało wady genetyczne niezrównoważone i tak tez w moim przypadku było. Ale ja sama jestem „normalna” mimo nieprawidłowego kariotypu.Pisze czy kariotyp jest prawidłowy czy nie.
reklama
Justycha123
Zaciekawiona BB
Czy któraś z mam robiła amniopunkcję w szpitalu w Oleśnicy? Ile czekałyście?