reklama
Ale to Ty dzwonisz bezpośrednio tam gdzie wysyłali próbki do zbadania?
Ja też mam taką nadzieję,że jak jutro tam zadzwonię do tej pani z labo to mi powie że wyniki już są.
Tak. Do genom w Rudzie śląskiej.Ale to Ty dzwonisz bezpośrednio tam gdzie wysyłali próbki do zbadania?
Aaaaaa ja też!Oszaleję
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Ja jedynie mam kontakt do kliniki do której chodzę, numeru nikt nie chcial podać ani gdzie wysyłają, swoja droga ciekawa jestem czy jakby były ktoa by zadzwonil, bo po ostatniej rozmowie z panią z kliniki powiedziala tylko "czekać, wyniki amniopunkcji sa w 2-3tyg'
Tak. Do genom w Rudzie śląskiej.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Dziewczyny, nie oszalejecie tylko odbierze ładne wyniki i będziecie cieszyć się ciążą. Spokój w głowach siać, ale już!
Tylko że ja na drugie mam panikara (matkofrankowaPANIKARO) hihi mózg pracuje wtedy inaczej.Dziewczyny, nie oszalejecie tylko odbierze ładne wyniki i będziecie cieszyć się ciążą. Spokój w głowach siać, ale już!
reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Ja teeeeeeeż. Tylko jakoś przed wynikiem amnio czułam spokój, taki wewnętrzny, chociaż jak dostałam telefon od genetyka to spokój wyjechał na wakacje.Tylko że ja na drugie mam panikara (matkofrankowaPANIKARO) hihi mózg pracuje wtedy inaczej.