reklama
A w którym jesteś tygodniu?Ja dziś cierpię. Mam zgagę i brzuch mnie boli. Bardziej jak trójkąt bermudzki. Po bokach na wysokości bioder i na dole choc ryzyko wczesnego porodu mam 1:560 więc jeszcze mi nie odbiło haha
W 18. Głupio gadam z tym porodem. Wiem. Jedyne czego się boje to rodzić naturalnie.... To taka kolejna schizaA w którym jesteś tygodniu?
Zdecydowanie za dużo kładziesz sobie do głowy. Ja dzisiaj cały dzień mam delikatne plamienia i pobolewa mnie brzuch i tez już schizuje, ale my się same za bardzo nakręcamy a to na pewno nie pomoże. Może spotkamy się gdzieś na jakimś oddziale zapakowane w kaftanW 18. Głupio gadam z tym porodem. Wiem. Jedyne czego się boje to rodzić naturalnie.... To taka kolejna schiza
Całkiem możliwe....Zdecydowanie za dużo kładziesz sobie do głowy. Ja dzisiaj cały dzień mam delikatne plamienia i pobolewa mnie brzuch i tez już schizuje, ale my się same za bardzo nakręcamy a to na pewno nie pomoże. Może spotkamy się gdzieś na jakimś oddziale zapakowane w kaftan
rosenberg
Fanka BB :)
Z krakowa i tutaj robiłam amnioSkąd wgl jesteście dziewczyny? Gdzie wykonywalyscie amnio?
Nie wiem czy przewijalas wszystkie strony wątku, ale było wiele kobiet o znacznie większym ryzyku, mnie samej z biochemii wyszło 1:67, więc ponad 2x większe
Ale fajnie, że teraz można sie tyle dowiedzieć w czasie ciazy. Moja mama jak nosiła mojego brata to nawet usg nie było
Czesc dziewczyny. Prosze pomozcie mi jakos - dziisaj dostalam wyniki z Pappa przez genetyka przez tel. W pn jade po skierowanie po amniopunkcje. Niestety wuszlo ryzyko T21 - 1:50 !!!!!!!!!! Mialam robione dwa razy USG i wyszly bardzo dobrze - obecna kosc nosowa, Przeziorność karku 1,4, wszystkie narzade zewnetrzne widoczne, przeplywy rowniez, FHR164. Mam 36 lat i to jest moja pierwsza ciaza - bardzo mocno wystarana - in vitro. W rodzinie nie ma u nikogo takich wad. Genetyk powiedzial ze jest podzwyzzszona beta hscg - na dzien dziesjeszy nie wiem ile bo szczerze powiem ze wczesniej sie tym nie interesowalam jak tylko usg wyszlo tak ladnie. Wszystkie inne trosomie bardzo niskie ryzyko. Przez tel nie bylam w stanie przyswoic az tylu informacji. W pn jade jeszcze zrobic sanco, genetyczne mialam robione w Salve w Łodzi obecniejestem w 15 tygodniu. Nie radze sobie ;( Czy te wyniki naprawde tak strasznie wygladaja ? Prosze o pomoc? Jak wyglada zabieg terminacji?
reklama
Dodam ze to ryzyki t21 wyszlo z krwi PappaCzesc dziewczyny. Prosze pomozcie mi jakos - dziisaj dostalam wyniki z Pappa przez genetyka przez tel. W pn jade po skierowanie po amniopunkcje. Niestety wuszlo ryzyko T21 - 1:50 !!!!!!!!!! Mialam robione dwa razy USG i wyszly bardzo dobrze - obecna kosc nosowa, Przeziorność karku 1,4, wszystkie narzade zewnetrzne widoczne, przeplywy rowniez, FHR164. Mam 36 lat i to jest moja pierwsza ciaza - bardzo mocno wystarana - in vitro. W rodzinie nie ma u nikogo takich wad. Genetyk powiedzial ze jest podzwyzzszona beta hscg - na dzien dziesjeszy nie wiem ile bo szczerze powiem ze wczesniej sie tym nie interesowalam jak tylko usg wyszlo tak ladnie. Wszystkie inne trosomie bardzo niskie ryzyko. Przez tel nie bylam w stanie przyswoic az tylu informacji. W pn jade jeszcze zrobic sanco, genetyczne mialam robione w Salve w Łodzi obecniejestem w 15 tygodniu. Nie radze sobie ;( Czy te wyniki naprawde tak strasznie wygladaja ? Prosze o pomoc? Jak wyglada zabieg terminacji?