Madzik1000
Fanka BB :)
A Ty dziś na amino?Też się boję wyniku przed świętami, bo z jednej strony może to być najlepszy prezent, a z drugiej nie będę wiedziała co z sobą zrobić...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty dziś na amino?Też się boję wyniku przed świętami, bo z jednej strony może to być najlepszy prezent, a z drugiej nie będę wiedziała co z sobą zrobić...
Trzymam kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze.Z jednej strony fajnie ale z drugiej jak sie okaze, ze jest zle (tfu tfu) to swieta skiepszczone do konca zycia...a wlasnie zaczelam 20tydzien. Mam nadzieje, ze bedzie pozytywnie choc juz sie zaczynam denerwowac. Ale tak to prawda, czekanje najgorsze Ciesz sie swietami jak tylko mozesz
To dobrze. Ja w czwartek odebralam wyniki pappy a w nastepnym tyg we wtorek szlam juz do szpitala. Nie bylam w pracy 3 dni pomiedzy tymi dniami i ciagle o tym myslalam. Wymiotowalam i wgl zle sie czulam. Sama amnio nie byla taka straszna jak myslalam, choc lzy lecialy. Panie byly bardzo mile i wyrozumiale. Zalowalam potem ze dzidzius tyle strachu i nerwow sie najadl. Najgorsze dla mnie czekanie na wynik. Ta niepewnosc i to ze nie mozesz nic zrobic. Staraj sie faktycznie nie denerwowac choc wiem, ze bedzie z tym ciezko.
No to super, ze juz po teraz tylko dobre mysli i bedzie dobrze. Ja duphaston biore 2 tbl dziennie od poczatku ciazy. Teraz w sumie zaczynam siedziec jak na szpilkach bo jutro beda 3tyg od amnio, wiec niedlugo powinnam otrzymac wyniki
Teraz staram się o tym nie myśleć. I faktycznie nawet mi się udaje, po amnio mam nadzieje, że wciągnę się w przygotowania świąteczne i jakoś zleci. Wykupie możliwość szybszego wyniku, wiec mam nadzieje, że będę coś wiedzieć przed świetami
Z jednej strony fajnie ale z drugiej jak sie okaze, ze jest zle (tfu tfu) to swieta skiepszczone do konca zycia...a wlasnie zaczelam 20tydzien. Mam nadzieje, ze bedzie pozytywnie choc juz sie zaczynam denerwowac. Ale tak to prawda, czekanje najgorsze Ciesz sie swietami jak tylko mozesz [emoji8][emoji8][emoji8]