reklama
justus7775
Zaciekawiona BB
U mnie bywa różnie raz lepiej raz gorzej. Mała coraz mocniej kopie więc wtedy micha mi się cieszy ale nie raz jak sobie tak o tym wszystkim pomyślę to mam napady płaczu z którymi przed wszystkimi się kryje. Moja mama jest w kiepskiej formie bo po stracie ojca już miała doła, pół roku później śmierć ojca mojego taty później wiadomosc że jestem w ciąży poprawiła humor a tu później kolejny klops i na dodatek dziewczyny w pracy się na nią trochę uwziely bo poplakiwala i pomyślały że się podlizuje szefowi a tak naprawdę nikt nie wie co się wiej życiu teraz dzieje... Dlatego teraz bardziej przejmuje się nią niz sobą
U mnie bywa różnie raz lepiej raz gorzej. Mała coraz mocniej kopie więc wtedy micha mi się cieszy ale nie raz jak sobie tak o tym wszystkim pomyślę to mam napady płaczu z którymi przed wszystkimi się kryje. Moja mama jest w kiepskiej formie bo po stracie ojca już miała doła, pół roku później śmierć ojca mojego taty później wiadomosc że jestem w ciąży poprawiła humor a tu później kolejny klops i na dodatek dziewczyny w pracy się na nią trochę uwziely bo poplakiwala i pomyślały że się podlizuje szefowi a tak naprawdę nikt nie wie co się wiej życiu teraz dzieje... Dlatego teraz bardziej przejmuje się nią niz sobą
Bądź dobrej myśli.Czasem wydaje się nam że jest źle, a jakos tak wszystko zaczyna się ukladac.Moze fotki radosnej Kornelki na Insta Ci pomogą?
Ja zaraz będę dzwonić do Laboratorium Cytogenetyki.
Adell1994
Fanka BB :)
Jesteś bardzo dzielną kobietą i na pewno będziesz wspaniałą mamą.U mnie bywa różnie raz lepiej raz gorzej. Mała coraz mocniej kopie więc wtedy micha mi się cieszy ale nie raz jak sobie tak o tym wszystkim pomyślę to mam napady płaczu z którymi przed wszystkimi się kryje. Moja mama jest w kiepskiej formie bo po stracie ojca już miała doła, pół roku później śmierć ojca mojego taty później wiadomosc że jestem w ciąży poprawiła humor a tu później kolejny klops i na dodatek dziewczyny w pracy się na nią trochę uwziely bo poplakiwala i pomyślały że się podlizuje szefowi a tak naprawdę nikt nie wie co się wiej życiu teraz dzieje... Dlatego teraz bardziej przejmuje się nią niz sobą
Trzymam kciuki za Ciebie i za malutką .
Który to już tydzień ?
Mama na pewno też teraz potrzebuje Twojego wsparcia tylko nie zapominaj w tym wszystkim o sobie i o tym że czasem każdy musi odpocząć i fizycznie i psychicznie .
Ściskam mocno
justus7775
Zaciekawiona BB
27 +6Jesteś bardzo dzielną kobietą i na pewno będziesz wspaniałą mamą.
Trzymam kciuki za Ciebie i za malutką .
Który to już tydzień ?
Mama na pewno też teraz potrzebuje Twojego wsparcia tylko nie zapominaj w tym wszystkim o sobie i o tym że czasem każdy musi odpocząć i fizycznie i psychicznie .
Ściskam mocno
justus7775
Zaciekawiona BB
Kochana gratuluję!!!! Teraz do sklepu po picolo bo jest co świętowaćDwa słowa, które spowodowały że się poryczalam w słuchawkę
"kariotyp prawidłowy"
Kochana gratuluję!!!! Teraz do sklepu po picolo bo jest co świętować
Dziekuje kochana! Wzielam toast gazowana Nałęczowianka i dojadlam banana po synku.
Jest mi lżej, że już wiem.Ze nie czekam.
I w końcu będę mogła zrobić lalkę dla Idy (bo mi się z nerwów wszystko platalo)
A może i Bianka by chciała?
reklama
@Shaer gratulacje kochana! Ja od dawna wiedzialam, ze bedziesz miala zdrową córeczkę.
Bedziesz iść na wizyte do poradni genetycznej omówić wynik? Czy wynik wyślą Ci pocztą?
Odebrać muszę osobiście.12.06 miałam wizytę u genetyka - robił mi drugie prenatalne, robił też w poprzedniej ciąży.Powiedzial że przy takim USG szansa na ZD nikła.On by nawet mnie na amnio nie wysyłał, chyba że bym chciała się uspokoić. Dużo rzeczy mi wyjaśnił.