reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Dziękuję dziewczyny.Wlasnie uswiadomilam sobie że od 13 do 21 tc. ciągle byłam w mega stresie...

Trzymam kciuki i za Wasze wyniki.Nie wiem ile osób jeszcze czeka?
@msmisia
@czarnuszka
@Laura1234 i pysia chyba?
Super wiadomość :)
To najpiękniejsze co mogłaś usłyszeć :)
Teraz koniec ze stresem , ciesz się ciąża i oczekiwaniem na córeczkę

Dziękuję dziewczyny.Dzis jeszcze mój mąż przyjechał więc poświętujemy razem.Tylko starszas smutny, bo mu album z nalepkami ukradli.Ale jakieś tam mu przyniosę, to moZe mu się humor poprawi też.

Baaardzo.Wam.dziekuje za wsparcie.
Powinnyśmy chyba sobie zrobić miniforum, aby nie zaśmiecać wątku głównego ;)

Dwa słowa, które spowodowały że się poryczalam w słuchawkę

"kariotyp prawidłowy"

Serdeczne gratulacje!!!! Mega wiadomość! Czas zacząć cieszyć się w pełni ciąża !
Suuuuuper!!!

Justus masz prawo , nikt nie wie co przezywasz tak naprawdę! Jestem z tobą myślami i mam nadzieje ze wszystko sobie ułożysz i odnajdziesz szczęście

Pozostałe dziewczyny, czekamy z waki na wyniki

Cieszę sie waszym szczęściem tez tak chce... chyba zwariuje jeszcze 2 tyg i mam wizytę u lekarza. Miałam mieć badania u dr Roszkowskiego( wawa) ale nie udało nam sie dostać wolnego. Na 5/07 jestem zapisana do dr Debskiej i zobaczymy co powie nifty czy amnio. Ten okres oczekiwania mnie wykończy raz mam nadzieje raz siedzę i płacze.... i czytam.
Trzymam kciuki dziewczyny!!!!!!

reklama
Miałam mieć badania u dr Roszkowskiego( wawa) ale nie udało nam sie dostać wolnego
A ujawniłaś się z ciążą w pracy? Jeśli tak, to straszne chamstwo Cię spotkało! Pracodawca powinien dać Ci płatne zwolnienie z pracy na badania w ciąży. Reguluje to kodeks pracy, choć oczywiście złośliwy mógłby się przyczepić, że powinnaś umówić się winnym terminie.

Do góry