reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

@ola-ska

Sadze że raczej zostawia bo przyjęcie mam dopiero na 13.Ale to bez większego znaczenia bo 3 doby jakoś się przemęczenie, albo wypisze się na własne zadanie.
Nie mam dobrej opinii o tym szpitalu, leżałam tam w pierwszej ciąży po wypadku.i mimo upływu lat wspominam negatywnie.

Ale wiem że jak wrócę do domu to nie da się nie dźwigać jak się ma bobasa, bo a on nie da poleżeć na pewno.

Przeżyć przeżyje, choć boje się bolu ale najbardziej tej niewiedzy...

reklama
@ola-ska

Sadze że raczej zostawia bo przyjęcie mam dopiero na 13.Ale to bez większego znaczenia bo 3 doby jakoś się przemęczenie, albo wypisze się na własne zadanie.
Nie mam dobrej opinii o tym szpitalu, leżałam tam w pierwszej ciąży po wypadku.i mimo upływu lat wspominam negatywnie.

Ale wiem że jak wrócę do domu to nie da się nie dźwigać jak się ma bobasa, bo a on nie da poleżeć na pewno.

Ja jestem z tych wrażliwych bólowi i powiem szczerze ze to nie boli, jest zdecydowanie nieprzyjemne ale nie boli
Trzymam kciuki i odwagi oraz pozytywnego nastawienia mimo nie sprzyjających okoliczności ci życzę . Trzymaj się

Dziewczyny! Jestem ogromnie wdzięczna za modlitwy i kciuki oraz wszystkie uwagi i ciepłe słowa.
Jestem najszczęśliwsza mama na świecie!!!
Dziękuje

Dziewczyny! Jestem ogromnie wdzięczna za modlitwy i kciuki oraz wszystkie uwagi i ciepłe słowa.
Jestem najszczęśliwsza mama na świecie!!!
Dziękuje
Kochana tak się cieszę!!! :) gratulacje, a jeszcze wczoraj się za was modliłam :)
Nawet nie wiesz jak się cieszę że wynik amnio jest dobry :)

@ola-ska

Oj tak , najgorsze jest czekanie i to że nie wiadomo na co się czeka . Ale zabieg trwa na prawdę krótko, nie jest przyjemny ale do przeżycia . Masz dzieci to dzięki temu czas może chociaż troszeczkę szybciej leci i nie masz tyle czasu na myślenie . Ja byłam całe dni sama w domu i to nie było dobre bo ciągle chciało mi się płakać jak myślałam że coś może być nie tak .

Ja zaraz się zbieram i jadę na echo do Wrocławia . Już nie spałam pół nocy z nerwów :(

Kochana tak się cieszę!!! :) gratulacje, a jeszcze wczoraj się za was modliłam :)
Nawet nie wiesz jak się cieszę że wynik amnio jest dobry :)

Dzięki kochana to ogromnie ważne dla mnie :)
Teraz czekam na dobre wieści z twojego echo :)
Pojade tez po wyniki do gabinetu prywatnie ale u goscia który robił mi amnio i mam nadzieje zobaczę smyka tak przy okazji ;)
W piątek połówkowe i doczytałam ze tez mam wskazania do echo ale to chyba na tych prenatalnych mi zrobią...? Oby

Daj znać proszę co u was po badaniu :)

reklama
Do góry