reklama
Też się doczekasz głowa do góry też będzie dobrzeIwcia82
Moje gratulacje!! kolejne dobre wiadomości
Ja dalej czekam, 7 dni już za mną
Kaśka 1983
Fanka BB :)
Bardzo się cieszęDziewczyny mam wynik z amiopunkcji Kariotyp prawidłowy46 xx super nie moge w to uwierzyć
Iwcia , super , biorąc pod uwagę ze miałyśmy podobna sytuacje wierze ze jak test Panorama wyjdzie mi dobrze to również w kwietniu będę się cieszyć ze zdrowego dziecka Widać ze wysokie NT nie jest wyrokiem
Hej! Dzwoniłam do przychodni będzie robiłam amniopunkcje. Pytalam o wynik, nie chciały mi podać kontaktu do laboratorium. Wkurzyłam się na maksa. Jedyne co to położna zadzwoniła do tego laboratorium i dała mi znać że wynik będzie dzisiaj do 18 albo jutro. I tak wyniku mi nie podadzą przez telefon. Jestem wściekła i chyba odwołam tam badania prenatalna za to, że tak podchodzą do pacjentek.
Kaśka 1983
Fanka BB :)
Mnie tez olali ... nie miałam poczucia zaopiekowania ale dokończyłam tam badania.Hej! Dzwoniłam do przychodni będzie robiłam amniopunkcje. Pytalam o wynik, nie chciały mi podać kontaktu do laboratorium. Wkurzyłam się na maksa. Jedyne co to położna zadzwoniła do tego laboratorium i dała mi znać że wynik będzie dzisiaj do 18 albo jutro. I tak wyniku mi nie podadzą przez telefon. Jestem wściekła i chyba odwołam tam badania prenatalna za to, że tak podchodzą do pacjentek.
reklama
Dokładnie z takimi wynikami też jest dobrze.Iwcia , super , biorąc pod uwagę ze miałyśmy podobna sytuacje wierze ze jak test Panorama wyjdzie mi dobrze to również w kwietniu będę się cieszyć ze zdrowego dziecka Widać ze wysokie NT nie jest wyrokiem