reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Hej! Dzwoniłam do przychodni będzie robiłam amniopunkcje. Pytalam o wynik, nie chciały mi podać kontaktu do laboratorium. Wkurzyłam się na maksa. Jedyne co to położna zadzwoniła do tego laboratorium i dała mi znać że wynik będzie dzisiaj do 18 albo jutro. I tak wyniku mi nie podadzą przez telefon. Jestem wściekła i chyba odwołam tam badania prenatalna za to, że tak podchodzą do pacjentek.
Ja miałam amiopunkcje w klinice do której mam dostęp do wyników w internecie, dlatego mogłam sobie sprawdzić wynik.

reklama
Iwcia i to jest dobre rozwiązanie. A tu nie dość, że tyle czasu trzeba czekać na wynik to jeszcze to o te kilka dni przedłużają. Wiem, że w porównaniu do czasu oczekiwania na wyniki to nie jest dużo, ale nie rozumiem takiego przedłużania. Przecież człowiek się stresuje i ciągle o tym myśli. I chciałby wiedzieć jak najszybciej. Dzisiaj już nie zadzwonili to pewnie jutro zadzwonią

Ostatnia edycja:
Iwcia i to jest dobre rozwiązanie. A tu nie dość, że tyle czasu trzeba czekać na wynik to jeszcze to o te kilka dni przedłużają. Wiem, że w porównaniu do czasu oczekiwania na wyniki to nie jest dużo, ale nie rozumiem takiego przedłużania. Przecież człowiek się stresuje i ciągle o tym myśli. I chciałby wiedzieć jak najszybciej. Dzisiaj już nie zadzwonili to pewnie jutro zadzwonią
Zadzwoń jutro do twojego lekarza prowadzącego żeby sprawdził twoje wyniki, bo tym czekaniem i myśleniem sama się nakręcasz , ciśninie tobie podskoczy a to nie jest dobre dla dziecka

Zadzwoń jutro do twojego lekarza prowadzącego żeby sprawdził twoje wyniki, bo tym czekaniem i myśleniem sama się nakręcasz , ciśninie tobie podskoczy a to nie jest dobre dla dziecka
Problem jest jeden, że jego teraz nie ma. Robi specjalizacje i ciężko go złapać. Zresztą pisałam dzisiaj do niego ale nie odpisał. W sumie jemu to może by powiedziały jaki jest wynik. Zobaczę jak to się jutro potoczy. Miłej nocy życzę!

reklama
Do góry