reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
U mnie tez dalej nie ma wynikow. Ja w nocy spac nie moge, czytam w telefonie o pappa - oczywiscie duzo historii gdzie niby ryzyko wysokie a jednak dzidzius zdrowy. Nie mam sil normlanie funkcjonowac, zmuszam sie do wszystkiego, zyje na pol gwizdka ;( @Lisia96 ty tez chyba mialas robine badania w Salve w Łodzi?

Dziewczyny! Dla dobra Waszych maluszków nie możecie żyć w stresie. Spróbujcie coś poczytać, pomedytować, iść na grzyby, co kto tam lubi. Przeca to kwestia genów i wynik i tak już jest przesądzony, co ma być to będzie, a Wasze wyniki naprawdę nie są złe i jestem pewna że wszystko pójdzie po Waszej myśli 🤩

U mnie tez dalej nie ma wynikow. Ja w nocy spac nie moge, czytam w telefonie o pappa - oczywiscie duzo historii gdzie niby ryzyko wysokie a jednak dzidzius zdrowy. Nie mam sil normlanie funkcjonowac, zmuszam sie do wszystkiego, zyje na pol gwizdka ;( @Lisia96 ty tez chyba mialas robine badania w Salve w Łodzi?
Ja mam to samo. Ciągle bym spala. Nie mam ochoty na nic kompletnie. Dziennie zasypiam z telefonem szukać czegoś na pokrzepienie. Wczoraj już puściły mi nerwy i pół wieczora przeplakalam. Ciągle ktoś dopytuje o kocyki, ubranka....wszyscy się cieszą tylko nie ja.

Tak, dzisiaj właśnie znowu byłam na usg genetycznym u dr. Krzeszowskiego, zobaczyl wyniki z amniopunkcji, sprawdzil wszystkie przepływy, posprawdzal narządy, powiedział ze nie ma do czego się doczepić, wszystko w jak najlepszym porządku. 500gram gwiazdeczka ma. Trzymam kciuki, żebyście nie musiały dłużej się denerwować i stresować za wynikami. Oby do końca tego tygodnia byly dziewczyny

U mnie do tego wie rodzina bo jak dostalam tel od genetyka to bylam tak zaskoczona e od razu przy wszystkich wybuchlam placzem ;( A wolalabym zeby nie wiedzieli bo teraz jeszcze moja mam caly czas placze - masakra

Dziewczyny! Dla dobra Waszych maluszków nie możecie żyć w stresie. Spróbujcie coś poczytać, pomedytować, iść na grzyby, co kto tam lubi. Przeca to kwestia genów i wynik i tak już jest przesądzony, co ma być to będzie, a Wasze wyniki naprawdę nie są złe i jestem pewna że wszystko pójdzie po Waszej myśli 🤩
Dokładnie 😍😍😍

reklama
Do góry