reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Dziewczyny czy to prawda, ze im później są wyniki amniopunkcji tym lepiej ? Czy znowu znalazlam jakąś głupotę? 🤣
Si glupota potwierdzam 😝 komorki moga sie wyhodowac w 2tyg a czasem trzeba czekac miesiac. Zdarza sie tez, ze nie chca sie w ogole wyhodowac. Nie ma znaczenia czy kariotyp jest prawidlowy czy nie 😉

Hej , jestem nowa i chyba jak każda szukam jakiegoś pocieszenia czy czegoś w tym rodzaju.
Mam 28 lat, jestem w upragnionej ciąży i to bliźniaczej 😁😁 (dwukosmowkowa) . Na usg u jednego z dzieci wyszlo nt 3,2 + test pappa =ZD 1:30 zrobiłam od razu test nace (nipt) wynik (po 4dniach) nieprawidłowy t21. Chyba nie muszę pisać o moich emocjach ... 28 stycznia zrobiłam amniopunkcje (aż 3x wklucie)
Czekamy na wyniki... Tak bardzo bym chciała żeby wyszły ok, choć wiem, ze mam zaledwie 0,2%szans po NACE
Bądź dobrej myśli 😊

reklama
Do góry