reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Czesc dziewczyny.
Ze tak powiem przykleje sie do Was, moze bedzie mi latwiej.

Jestem w 13 tc ,trzecia ciaza nieplanowana , przeziernosc karkowa 4mm, 3/ 10 amniopunkcja...
Ze tak powiem mam ogromny dół,poczytam troche moze mnie to troche podniesie na duchu...

A jak pappa? Jakie ryzyka? U mnie też przeziernosc namieszala, najpierw 4mm, dwa tygodnie później 3mm. Po amnio kariotyp prawidłowy.

reklama
Ja mieszkam w irlandii tutaj nie robi sie wogole tych badan, jednak u mnie jakos dziwnie przeziernosc rzucila sie w oczy , zostalam wysłana do specjalistycznego szpitala i tam po tygodniu przeziernosc zostala potwierdzona 4mm.

Ja mieszkam w irlandii tutaj nie robi sie wogole tych badan, jednak u mnie jakos dziwnie przeziernosc rzucila sie w oczy , zostalam wysłana do specjalistycznego szpitala i tam po tygodniu przeziernosc zostala potwierdzona 4mm.

Jeśli inne parametry są ok to duża szansa, że wszystko będzie dobrze
Czasem powiększony fałd karkowy pojawia się w odpowiedzi na infekcje, o której nawet możesz nie wiedzieć.
Jak serduszko?Kość nosowa? Itd?

Czekamy na wyniki amnio... jak na szpilkach.

A dzisiaj śniło mi się, że rodzę moją małą i że ją karmię piersią...

Zaczęło się.

Czekamy na wyniki amnio... jak na szpilkach.

A dzisiaj śniło mi się, że rodzę moją małą i że ją karmię piersią...

Zaczęło się.
też czekam, ale myślę,ze wcześniej niż po 12.00 nie będą dzwonić, bo tydzień temu właśnie do 12.00 mniej więcej przyjmowali pacjentów...
I też Moniko mam przeróżne sny dobre,zle, straszne...

Złych jeszcze nie mam, ale spokojnie na to będzie czas. Jeszcze połowa ciąży przede mną. Modlę się o cud poronienia/obumarcia. Ale nie ma szans. To jeszcze ponad godzina do wyników.

10-15 przypadków w Polsce dysplazji tanatoforycznej typu I. Ciekawe czy wyniki to potwierdzą, że moja mała to ma. Dlaczego ***** musiało trafić na tak ciężką chorobę.

Złych jeszcze nie mam, ale spokojnie na to będzie czas. Jeszcze połowa ciąży przede mną. Modlę się o cud poronienia/obumarcia. Ale nie ma szans. To jeszcze ponad godzina do wyników.

10-15 przypadków w Polsce dysplazji tanatoforycznej typu I. Ciekawe czy wyniki to potwierdzą, że moja mała to ma. Dlaczego ***** musiało trafić na tak ciężką chorobę.
:((

reklama
Do góry