reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Nie.Nie ma na to szans.Fish jest inna metoda..Dziewczyny, które były ze mną w szpitalu brały Fisha.Wyniki miały w ciągu 72h, o dwóch wiem że fish wykazał dokładnie to co potem potwierdzila.amnio.
Jeśli masz cierpliwość, albo nie masz zbyt funduszy to nie bierz.U Ciebie sadze ze że będzie dobry wynik.
Ja czekałam 6 tygodni na to żeby w ogole bbyly wszystkie płytki i kosztowało mnie to mnóstwo nerwów.

Własnie o to czekanie chodzi... Nie jestem cierpliwa... Szkoda ze glowy się nieda na ten miesiąc wyłaczyć.

Dzięki :) zyje taka nadzieja.

reklama
Hej dziewczyny !
Czy któraś z was robiła test panorama? Ile sie czeka na wynik? Dostałam info ze niby 3tyg ale znalazłam informacje ze są do 2 tyg ... jak wy miałyście ?

Ja czekałam 2,5 tygodnia... nie ma reguły. Ja jestem z Torunia a materiał był wysyłany do Łodzi. Mimo wysyłki poszło szybko.

Dziękuje za odp.
Ja z Katowic.
Lekarz mowil mi ze wlasnie tez czasem juz po 2tyg jest wynik ale z reguly po 3tyg. Ale jak widac tu po forum zdarzaja się anomalia...
Mialaś fisha?

Dziękuje za odp.
Ja z Katowic.
Lekarz mowil mi ze wlasnie tez czasem juz po 2tyg jest wynik ale z reguly po 3tyg. Ale jak widac tu po forum zdarzaja się anomalia...
Mialaś fisha?

Nie robiłam fisha bo mam już jedno chore dziecko i uznałam, że mam 100 innych rzeczy, na które mogę wydać tę kasę. Lekarz sam uznał, że to będzie zbędny wydatek, że zrobią mi pełen wachlarz badań plus na rozszczepy podniebienia itp. Zachodząc w ciąże wiedziałam, że dzieci rodzą się chore i wszystko staje się jasne po porodzie. Potem też tyle rzeczy może się stać... wychowywanie dzieci to ciągłe zamartwianie przywykłam.

reklama
W końcu dziś dostały do mnie moje wyniki z amnio!

Załączniki

• IMG_20180709_143511.jpg
    IMG_20180709_143511.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 267
Do góry