reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Nie.Nie ma na to szans.Fish jest inna metoda..Dziewczyny, które były ze mną w szpitalu brały Fisha.Wyniki miały w ciągu 72h, o dwóch wiem że fish wykazał dokładnie to co potem potwierdzila.amnio.
Jeśli masz cierpliwość, albo nie masz zbyt funduszy to nie bierz.U Ciebie sadze ze że będzie dobry wynik.
Ja czekałam 6 tygodni na to żeby w ogole bbyly wszystkie płytki i kosztowało mnie to mnóstwo nerwów.

Własnie o to czekanie chodzi... Nie jestem cierpliwa... Szkoda ze glowy się nieda na ten miesiąc wyłaczyć.

Dzięki :) zyje taka nadzieja.

reklama
Hej dziewczyny !
Czy któraś z was robiła test panorama? Ile sie czeka na wynik? Dostałam info ze niby 3tyg ale znalazłam informacje ze są do 2 tyg ... jak wy miałyście ?

Ja czekałam 2,5 tygodnia... nie ma reguły. Ja jestem z Torunia a materiał był wysyłany do Łodzi. Mimo wysyłki poszło szybko.

Dziękuje za odp.
Ja z Katowic.
Lekarz mowil mi ze wlasnie tez czasem juz po 2tyg jest wynik ale z reguly po 3tyg. Ale jak widac tu po forum zdarzaja się anomalia...
Mialaś fisha?

Dziękuje za odp.
Ja z Katowic.
Lekarz mowil mi ze wlasnie tez czasem juz po 2tyg jest wynik ale z reguly po 3tyg. Ale jak widac tu po forum zdarzaja się anomalia...
Mialaś fisha?

Nie robiłam fisha bo mam już jedno chore dziecko i uznałam, że mam 100 innych rzeczy, na które mogę wydać tę kasę. Lekarz sam uznał, że to będzie zbędny wydatek, że zrobią mi pełen wachlarz badań plus na rozszczepy podniebienia itp. Zachodząc w ciąże wiedziałam, że dzieci rodzą się chore i wszystko staje się jasne po porodzie. Potem też tyle rzeczy może się stać... wychowywanie dzieci to ciągłe zamartwianie przywykłam.

reklama
W końcu dziś dostały do mnie moje wyniki z amnio!

Załączniki

• IMG_20180709_143511.jpg
    IMG_20180709_143511.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 271
Do góry