reklama
Adell1994
Fanka BB :)
O to już duża dziewcynka super, że wszystko w porządkuJa po połówkowym. Wszystko dobrze. Malutka waży 396g i "nic panience nie brakuje" zacytowalam lekarza. Termin porodu mi lekko przespieszyl ale tylko o 3 dni.
Trzymam kciuki żeby dalej wszystko było tak idealnie
justus7775
Zaciekawiona BB
Za 2 godziny czeka mnie amniopunkcja a ja już siedzę na szpilkach......
Adell1994
Ja też mocno trzymam kciuki zobaczysz szybko minie , raz dwa i będzie po zabieguZa 2 godziny czeka mnie amniopunkcja a ja już siedzę na szpilkach......
justus7775
Zaciekawiona BB
Już jestem po zabiegu. Nic nie bolało jedynie nie komfortowe uczucie jak wbijla się do macicy.... Stres narazie opadł. Narazie się cieszę bo czuje ruchy malutkiej za tydzień kontrola u mojego ginekologa oby wszystko było ok
Mama7
BedzieJuż jestem po zabiegu. Nic nie bolało jedynie nie komfortowe uczucie jak wbijla się do macicy.... Stres narazie opadł. Narazie się cieszę bo czuje ruchy malutkiej za tydzień kontrola u mojego ginekologa oby wszystko było ok
Adell1994
Dobrze że już masz to za sobąJuż jestem po zabiegu. Nic nie bolało jedynie nie komfortowe uczucie jak wbijla się do macicy.... Stres narazie opadł. Narazie się cieszę bo czuje ruchy malutkiej za tydzień kontrola u mojego ginekologa oby wszystko było ok
Na pewno wszystko będzie dobrze, teraz odpoczywaj i na tyle na ile to możliwe oszczędzaj się przez kilka dni i na pewno nic złego nie będzie się działo
ola-ska
Hej
Płynu pobrali tyle ile się pobiera 20 ml. Pielęgniarka powiedziała że był problem z hodowlą, że wyhodowało się tylko 8 płytek. A ty wykupiłaś fisha?
Nie....lekarz mi powiedział ze to bez sensu i nawet specjalnie nie uzasadnił a ja w tych nerwach zgodziłam się i szybko zaczęłam zalowac
reklama
ola-ska
Ja po połówkowym. Wszystko dobrze. Malutka waży 396g i "nic panience nie brakuje" zacytowalam lekarza. Termin porodu mi lekko przespieszyl ale tylko o 3 dni.
Cieszę się ogromnie ))) super! Duża dziewczyna