Hej we wtorek minęły równe 3 tygodnie od amniopunkcji. Gdyby nie to że wynik fisha mialam po 3 dniach to nie wiem co by było bo dzwoniłam dziś i nadal jeszcze nie ma ostatecznego wyniku .... myślalam ze jak mówią ok 3 tyg to tak będzie max 2,5 a tu jeszcze nie ma ....brak wiadomości to dobra wiadomość ?!?
reklama
bobus101Hej we wtorek minęły równe 3 tygodnie od amniopunkcji. Gdyby nie to że wynik fisha mialam po 3 dniach to nie wiem co by było bo dzwoniłam dziś i nadal jeszcze nie ma ostatecznego wyniku .... myślalam ze jak mówią ok 3 tyg to tak będzie max 2,5 a tu jeszcze nie ma ....brak wiadomości to dobra wiadomość ?!?
Strasznie długo czekasz na wynik. W jakiej poradni robiłaś amniopunkcję? pamiętam, że w Poznaniu.
Ja mam do wyboru Polną albo Premedicare i zdecydowałam na Premedicare. Pierwsza wizyta 25 września. A Ty w którym tygodniu ciąży już jesteś?
20 tydzień to niewiele czasu im zostało? Rapid wyszedł ok, więc wyniki amniopunkcji to tylko formalność. Ile Rapid Fish kosztuje?
Do mnie jeszcze nie dotarło, że jestem w ciąży. Wczoraj byłam na USG i dzidziołek machał nóżkami i rączkami a ja z pytaniem do lekarki czy aby na pewno to dziecko?
W ogóle mam czarne myśli i zastanawiam się czy jest możliwość pominąć testy z krwi i od razu zrobić amniopunkcję?
Do mnie jeszcze nie dotarło, że jestem w ciąży. Wczoraj byłam na USG i dzidziołek machał nóżkami i rączkami a ja z pytaniem do lekarki czy aby na pewno to dziecko?
W ogóle mam czarne myśli i zastanawiam się czy jest możliwość pominąć testy z krwi i od razu zrobić amniopunkcję?
Kaśka 1983
Fanka BB :)
20 tydzień to niewiele czasu im zostało? Rapid wyszedł ok, więc wyniki amniopunkcji to tylko formalność. Ile Rapid Fish kosztuje?
jeśli usg prenatalne wychodzi poprawnie i wiek kobiety nie przekracza 35 r. ż., nie ma powodów do amniopunkcji, nie sądzę, że ktoś Ci takie badanie zleci. Lepiej nastawić się, że wszystko jest dobrze i nie będzie potrzeby wykonywać amniopunkcji.
co się dzieje z mozaiką ??
Jestem, jestem! Nie dostaję ostatnio powiadomień na maila o postach na forum.
W każdym razie dziś dopiero odebrałam wynik amnio na wizycie u profesora.
KARIOTYP PRAWIDŁOWY MĘSKI!!!!!!! )))))))))
Jestem przeszczęśliwa! Czekamy na chłopczyka ))))
Kaśka, u mnie nie ma na wyniku żadnej adnotacji o wadach cewy nerwowej. U Ciebie jest taki zapis?
Kaśka, u mnie nie ma na wyniku żadnej adnotacji o wadach cewy nerwowej. U Ciebie jest taki zapis?
Kaśka 1983
Ja mam 2 wyniki, jeden z kariotypem i drugi z o braku wad cewybnerwowej. Ten kariotyp mój ginekolog uznał ze sprawdzili bardzo dokładnie, bo 15 ocenianych płytek metafozycznych.Jestem, jestem! Nie dostaję ostatnio powiadomień na maila o postach na forum.
Kaśka 1983
mozaika gratuluje dobrych wyników i syna
reklama
mozaika gratuluje dobrych wyników i syna
Dziękuję U mnie było przebadanych 11 metafaz.