reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Nie no to mój prowadzący. Mi dwóch lekarzy od prenatalnych polacało nifty. Aha już sama nie wiem. Nie chciałam Cie przestraszyć ale o tym co on mi mówił też czytałam. Tylko gdzieś wyparałam.

reklama
Nayanka a ile masz lat bo ta sie zastanawiam, że ja podobne wyniki morfologii tylko trochę lepszy papp a usg tez ok jak u ciebie i u mnie 1:204 a u Cibie 1:74.... ja mam 31 lat. ryzyko wyjsciowie mialam około .... 1:530

sorki faktycznie 27... ehhh . dobra czekamy ale nie skłamię, że sram po gaciach!! musi byc dobrze kurcze mac!!!!!!!!!!

tez chyba sie zapisze do dentysty bo mam co robic ... ale bez znieczulenia chyba nie dam rady.... a nie mozna znieczulenia :/ kurcze jak ten czas się ciągnie. napisalam maila do genomed ale nikt nie odpisał :( :(

Można znieczulenie. Tylko powiedz o ciąży. Dostaniesz specjalne. Ja dostałam info z labu. Mam napisać upoważnienie i mi wyślą wynik. Wracam właśnie do domu.

Jejku współczuję Wam tych nerwów. Sama ostatnio przez to przechodziłam i nawet nie jestem w stanie opisać co czułam i wyrazić swoich myśli, bo było ich sporo.

Jestem z Wami!

reklama
DZIEWCZYNY!!!! wynik prawidłowy!!! JUPPPPIIII!!! chyba sie dzisiaj napiję ze szczescia :) hehehahahaahha piwka bezalkoholowego oczywiscie ;) straszne to bylo oczekiwanie!!! zaraz mailem dostane caly wynik bo tylko wiem, ze prawidłowy!!! DZIEWCZYNY!!!! padlam!!! JESTEM taka szczesliwa!!!!! JUPPPIIII!!!!

Nayanka u Ciebie tez bedzie dobrze zobaczysz, tylko niepotrzebne nerwy!!!!!!!!!

Do góry