reklama
Dzis odebralam fish i wg wynikow nie wykazano trisomi 13,21 i 18tej. Ale mój lekarz powiedział, ze gdyby wiedzial, ze zrobie to badanie to by mi je odradzil, gdyz nie jest one miarodajne. Mam czekac na wyhodowanie komorek i wtedy cos będzie wiadomo, bo tym wynikiem mam sie nie cieszyć. Dzwoniłam do lekarki, która robila mi amniopunkcję wczoraj i ona powiedziala, ze wyniki sa dobre i ze to oznacza, ze dziecko nie ma ZD a u mnie nie ma kosci nosowej. To co to wszystko oznacza? Bo ja zwariuje.
reklama
Przy pierwszej ciąży coś mnie podkusiło i zrobiłam badania prenatalne... Wynik ZD 1:80.......
Mimo obaw nie zdecydowałam się na Amniopunkcję.... bo nic by to u mnie nie zmieniło... Córcia urodziła się zdrowa
Ale ciąża była pełna stresu i obaw.
W ciąży z drugą córką nie robiłam tych badań chociaż lekarz bardzo mnie namawiał... i mimo ryzyka przedwczesnego porodu cieszyłam się ciążą i byłam spokojna ... córcia urodziła się o czasie i także zdrowa
Nie polecam tego badania.....
Mimo obaw nie zdecydowałam się na Amniopunkcję.... bo nic by to u mnie nie zmieniło... Córcia urodziła się zdrowa
Ale ciąża była pełna stresu i obaw.
W ciąży z drugą córką nie robiłam tych badań chociaż lekarz bardzo mnie namawiał... i mimo ryzyka przedwczesnego porodu cieszyłam się ciążą i byłam spokojna ... córcia urodziła się o czasie i także zdrowa
Nie polecam tego badania.....