reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Anusiach - głowa do góry, wody się napełnią i wszystko będzie dobrze. Musisz myśleć pozytywnie. Nie płacz, bo to ani tobie ani synusiowi nie pomoże, a wręcz zaszkodzi.

reklama
Dziewczyny właśnie rozmawiałam z laboratorium. U nas robią dwie hodowle równocześnie, więc ta druga jest oglądana przez wszystkie panie i wynik papierowy będzie pod koniec tygodnia, ale przez tel. Pani powiedziała, że "z pierwszej hodowli wynik prawidłowy" i nie powinno się to zmienić.Teraz i ja odetchnęłam - koniec czekania (jeszcze tylko tydzień i będę miała w ręku papier). Pani przez tel nie podała płci, ale ja wiem, że
czekam więc na drugą córeczkę
icon_smile.gif

Anusiach niedenerwuj sie,bedzie dobrze!!!lez i pij,kiedys pisala tu dziewczyna ktorej tez wody odeszly i wszystko dobrze sie skonczylo:-)

Martaczi widzisz mi pani doktor powiedziala by w ten dzien co amino wypoczywac a pozniej normalnie funkcjonowac,wiadomo lepiej jednak sie oszczedzac przez pare dni:-)
robicie Fishem?

U mnie nie jest dobrze:(( niestety po amniopunkcji zaczely mi odchodzic wody:(( leze w szpitalu i srednio na godzine placze, bo nie wiem ile tu poleze:( i co to bedzie dalej:( rokowania zle:( moge znalezc sie w tym jednym procencie:( poki co dzidzius ma jakies wody i dzis pokazywali mi siusiaka:( naszczescie od wczorajszego chlusniecia wod nic sie nie dzialo:( i pije zeby napelnic wody....i zeby nie wdala sie infekcja bo po dzidziusiu:(

kochana trzymaj się !! jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki !

Dziewczyny leze i leze ale powiedzialam ze do basenu sikac nie bede...w koncu dzis pozwolili mi sie umyc...ciagle czekam az dziurka sie zasklepi:( tylko ile moze to trwac i teraz musze czekac do poniedzialku na kolejne badania:( poczytalam na necie wiele bylo takich historii i to napawa mnie optymizmem pije ile wlezie zeby w ciagu tych 2 dni napelnic dzidziusiowi...troszke to jest tak ze z podobnymi sytuacjami dziewczyny lezaly w domu...ale tak jak podejrzewalam dowiedzialam sie przez przypadek ze jestem jego pierwszym takim przypadkiem...i jest zdruzgotany...wiec raczej szybko mnie nie wypusci:/ pomimo tego ze inni lekarze maja mnie gdzies...wczoraj mialam akcje porodowa i wszyscy mieli to gdzies:(( no nic ciagle sie boje ze ze mnie chlusnie:((mysle ze nadchodzace dwa tygodnie przyniosa odpowiedz...powiem Wam ze z tego wszystkiego nie mysle o wynikach i szczerze chce zeby sytuacja byla stabilna...wczesniej mialam nadzieje...ze bede stresowac sie tylko wynikami a teraz nie potrafie myslec o niczym innym zeby bylo tylko okey:(

Amnio robili mi w Tychach wiec raczej nikt z forum nie bedzie kojarzyl... Ale bardzo dobry lekarz i nie mam do niego pretensji:((( moj organizm juz poprostu taki jest:/

Anusiach trzymam kciuki bardzo mocno. Powiem Ci, że chyba lepiej nawet przeleżeć w szpitalu te kilka dni, gdzie będziesz pod opieką specjalistów, niż w domu i się zadręczać, czy zaraz coś się nie wydarzy.
Pamiętaj, że każdy dzień działa na Twoją i Dziecka korzyść

reklama
Do góry