Madriga
Fanka BB :)
Z całego serca gratuluję. Spokojnej reszty ciążyHej dziewczyny kariotyp u mnie prawidłowy (mialam ryzyko 1:101 T13 z prenatalnych)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z całego serca gratuluję. Spokojnej reszty ciążyHej dziewczyny kariotyp u mnie prawidłowy (mialam ryzyko 1:101 T13 z prenatalnych)
Dziękuję.Z całego serca gratuluję. Spokojnej reszty ciąży
Pamiętaj, to tylko myśli. Nie koncentruj się na tym.Witajcie! Ja w czerwcu przechodziłam to co Wy z tym że nie robiłam amnio tylko badanie sanco ze względu na wysoką betę w teście pappa. Parametry z USG bez zarzutów. Moje ryzyko wynosiło zd 1:460 czyli pośrednie.zrobilam Sanco wyszło bardzo dobrze 99,9 że jest ok. A teraz zostało mi tydzień do porodu i nie mogę spać, złe myśli wracają, bo sanco nie daje 100 procent. Boję się bardzo.
Właśnie jadę do szpitala. Szczerze mówiąc nie wiem co będzie, w zeszłym tygodniu przeszłam zapalenie zatok, już jest lepiej. Zrobiłam też CRP, jest w normie „ciążowej”, chciałam być pewna czy nie ma jakiegoś stanu zapalnego. Czytałam że w innym szpitalu wymagają tego badania przed amniopunkcja, tam gdzie jadę nie ma takiego wymogu. Trzymajcie proszę kciuki, żeby wszystko poszło dobrze, stresuje się (@Morele jak tam? Jakieś wieści? Jak się czujesz?
Trzymam kciuki! U mnie nie było wymogu crp, tylko grupę krwi musiałam mieć świeżąWłaśnie jadę do szpitala. Szczerze mówiąc nie wiem co będzie, w zeszłym tygodniu przeszłam zapalenie zatok, już jest lepiej. Zrobiłam też CRP, jest w normie „ciążowej”, chciałam być pewna czy nie ma jakiegoś stanu zapalnego. Czytałam że w innym szpitalu wymagają tego badania przed amniopunkcja, tam gdzie jadę nie ma takiego wymogu. Trzymajcie proszę kciuki, żeby wszystko poszło dobrze, stresuje się (
Już po amniopunkcji ufff… jedno z głowy teraz jadę leżeć plackiem i czekam na wynik.Trzymam kciuki! U mnie nie było wymogu crp, tylko grupę krwi musiałam mieć świeżą
O to dobrze, a jak poszło ? U mnie coś im się zapychała strzykawka i dość długo pobierali. A zalecili Ci magnez lub nospe bo czytałam na grupach że czasem polecają, u mnie nic nie mówiliJuż po amniopunkcji ufff… jedno z głowy teraz jadę leżeć plackiem i czekam na wynik.