Mom2B
Fanka BB :)
Dziewczyny jak sobie radzicie w sytuacji gdzie np. Wasi rodzice, matka czy najbliższe osoby mają odmienny zdanie co do tego że powinniście robić amniopunkcje? np. moja matka mi tak dupę truła wcześniej że mam nie robić itd. teraz już jestem dwudziestym piątym tygodniu, dzisiaj przyszła jakaś jej koleżanka też taka nawiedzona i mi zaczęła pierdolić „no mam nadzieję że już nie robisz tych badań ? Ja mówię jakich badań ? a ona no tych nakłuć, a ja że dawno już miałam robione, no i się okazało że moja matka pierdoli na prawo i lewo obcym ludziom na temat mojej ciąży i badan, po prostu normalnie się tak zagotowałam, że masakra, już nie wiem po prostu co ja mam robić, jak reagować, myślałam ze mnie po prostu rozerwie, czy może ja za bardzo emocjonalnie do tego podchodzę? czy co ? żeby ktoś obcy wiedział o moich problemach, że nawet najbliższą osoba jaka jest moja matka nie umie tego uszanować, no nie wiem, ciężko mi, zebym miala chociaż rodzeństwo żeby się móc komuś wygadać to za bardzo nie mam komu,, kurczę bardzo mi przykro, że po prostu sama nie wiem ;( Sory za tak chaotyczny post popristu jestem wykończona już ta mija matka :/