Owulacja
Fanka BB :)
Za 3 tygodnie zwykła wizyta, połówkowe za 7 tygodni na razie wszystko OKDziękuję kochana! A jak Wy się macie ? Ja w poniedziałek połówkowe i już przebieram nogami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za 3 tygodnie zwykła wizyta, połówkowe za 7 tygodni na razie wszystko OKDziękuję kochana! A jak Wy się macie ? Ja w poniedziałek połówkowe i już przebieram nogami
Nie, byłam na normalnej wizycie chyba z 2,5 tyg po amnioDziewczyny czy Wy kontrolowałyście stan wód i serduszko po zabiegu? Ja byłam dzień po u mojego giną prowadzącego, kolejna wizyta we wtorek ale cały czas o tym myśle czy nie pójść gdzieś na usg i sprawdzić czy wszystko ok. Wiem, że może przesadzam i mój mąż już nawet tego słuchać nie chce ale jakoś tak panikuję….
Hej, połówkowe wyszły idealnie wszystko pięknie i książkowo. Nasza malutka kruszyna waży 341 g@Mrufka@@1 wołam Cię i pytam, jeśli mogę, jak dziś badania? Myślałam o Tobie cały dzień.
Wspaniale gratulacjeHej, połówkowe wyszły idealnie wszystko pięknie i książkowo. Nasza malutka kruszyna waży 341 g
Wspaniale Rośnijcie zdrowo!Hej, połówkowe wyszły idealnie wszystko pięknie i książkowo. Nasza malutka kruszyna waży 341 g
Fantastyczne wiadomości ! Bardzo się cieszęHej Dziewczyny, odebrałam dziś wyniki mikromacierzy. Kariotyp prawidłowy żeński. Potem miałam jeszcze wizytę u mojego ginekologa i jest serduszko, mała rusza się i urosła. Na razie wszystko ok. Przy odbieraniu wyników popłakałam się i nie mogłam nic powiedzieć położnym tak mi emocje schodziły. Co przeszłam to tylko Wy wiecie
Wspaniale! Niech już teraz będzie tylko dobrzeHej Dziewczyny, odebrałam dziś wyniki mikromacierzy. Kariotyp prawidłowy żeński. Potem miałam jeszcze wizytę u mojego ginekologa i jest serduszko, mała rusza się i urosła. Na razie wszystko ok. Przy odbieraniu wyników popłakałam się i nie mogłam nic powiedzieć położnym tak mi emocje schodziły. Co przeszłam to tylko Wy wiecie