reklama
Dzisiejszy dzień mnie złamałJa dopiero 5 stycznia mam wyznaczony termin
Byle mocnoTrzymam za was kciuki dziewczyny
A.Patrycja
Fanka BB :)
dalej trzymam za Ciebie i Malutka kciuki ❤to jest dalej statystyka, tylko amnio da Ci pewność, jeszcze masz nadzieję i jej nie trać ❤ do 5 stycznia już blisko, ale wierzę jak Ci się dłuży czas... Sama czekam od sierpnia na wyniki genetyczne synka :*Dzisiejszy dzień mnie złamał
Dziękuję w takim razie trzymam mocno kciuki i za Ciebiedalej trzymam za Ciebie i Malutka kciuki ❤to jest dalej statystyka, tylko amnio da Ci pewność, jeszcze masz nadzieję i jej nie trać ❤ do 5 stycznia już blisko, ale wierzę jak Ci się dłuży czas... Sama czekam od sierpnia na wyniki genetyczne synka :*
Miałam nadzieję na spokojnie Święta ,ale dziś ja straciłam - znowu stres ,przerażenie i tysiące myśli i pytań
Dzastaoksy
jeżeli patrzy się na to ryzyko tak jak z prenatalnych to 1:20 masz spore szanse na zdrowe dziecko. Skoro ja miałam ryzyko 1:9 i lekarz wyliczył to jakoś procentowo że mam 89% szans na zdrowe dziecko, to ty masz spoooro więcej. Polecam zrobić amniounkcje z mikromacierzami, do tygodnia czekaniaDzisiejszy dzień mnie złamał
Z prenatalnych wyszło 1:9 a z Nift pro 1:20 jutro idę do lekarza ,na styczeń mam amino i proponowali mi dodatko fish żeby przyspieszyć wynikijeżeli patrzy się na to ryzyko tak jak z prenatalnych to 1:20 masz spore szanse na zdrowe dziecko. Skoro ja miałam ryzyko 1:9 i lekarz wyliczył to jakoś procentowo że mam 89% szans na zdrowe dziecko, to ty masz spoooro więcej. Polecam zrobić amniounkcje z mikromacierzami, do tygodnia czekania
Dzastaoksy
fish kosztuje ok 1000zl wynik wstępny po tygodniu, a mikromacierze są dokladniejsze jak zwykła z fishem i też jest wynik po tygodniu i to pełny wynikZ prenatalnych wyszło 1:9 a z Nift pro 1:20 jutro idę do lekarza ,na styczeń mam amino i proponowali mi dodatko fish żeby przyspieszyć wyniki
Dzastaoksy
koszt to ok 2000, ale myślę że warto. Niepotrzebnie wogóle wydałaś kase na nifty.. przy takim ryzyku robi się amniopunkcjie.. no ale trudno, amnio da ci ostateczny wynikZ prenatalnych wyszło 1:9 a z Nift pro 1:20 jutro idę do lekarza ,na styczeń mam amino i proponowali mi dodatko fish żeby przyspieszyć wyniki
reklama
Teraz zaczynam żałować że zrobiłam te nifty ,bo miałam nadzieję że da mi to jakaś 100 % pewnośćkoszt to ok 2000, ale myślę że warto. Niepotrzebnie wogóle wydałaś kase na nifty.. przy takim ryzyku robi się amniopunkcjie.. no ale trudno, amnio da ci ostateczny wynik