Wolałabym wszystko inne oby tylko nie trisomia....Nie znam szczegółów, ale ktoś chyba pisał, że na te wyniki mogą wpływać problemy z łożyskiem chyba.
reklama
Dzastaoksy
Fanka BB :)
Dziś odebrałam wyniki pappa.. są złe..trisomia 21- 1:44 ....USG jakiś tydzień temu, przeplyw na zastawce nie do oceny, fhr 172.. według oceny lekarza USG bylo w porządku.. Modlę się aby aminopunkcja była dobra
Hej! A jaki masz wynik bhcg i białka pappa?Dziś odebrałam wyniki pappa.. są złe..trisomia 21- 1:44 ....USG jakiś tydzień temu, przeplyw na zastawce nie do oceny, fhr 172.. według oceny lekarza USG bylo w porządku.. Modlę się aby aminopunkcja była dobra
Dzastaoksy
Hej! A jaki masz wynik bhcg i białka pappa?
Też złe..
hcg 5,434 mom
Pappa 0,735 mom
Ja mam teraz w zasadzie podobne tylko bhcg 4.066 a pappa jakoś ciut powyżej 1momTeż złe..
hcg 5,434 mom
Pappa 0,735 mom
Dzastaoksy
Jutro będę dzwonić do Rudy Śląskiej, a jestem z Podkarpacia. Ale podobno tam jest lepsza klinika, pojechałabym nawet nad morze jeśli by trzeba było. Czytałam ten wątek od początkowych postów i wiem że wiele takich sytuacji zakończyło się szczęśliwie. Nie wiem jak reszta bo ciężko przerobić po ad 1000 postówJa mam teraz w zasadzie podobne tylko bhcg 4.066 a pappa jakoś ciut powyżej 1mom
Stał się cud! Dzisiaj dzwonił genetyk katiotyp prawidłowy! Dziewczynka! Trzeba mieć nadzieję a tą pappe niech ktoś wreszcie wsadzi sobie....!Jutro będę dzwonić do Rudy Śląskiej, a jestem z Podkarpacia. Ale podobno tam jest lepsza klinika, pojechałabym nawet nad morze jeśli by trzeba było. Czytałam ten wątek od początkowych postów i wiem że wiele takich sytuacji zakończyło się szczęśliwie. Nie wiem jak reszta bo ciężko przerobić po ad 1000 postów
Dzastaoksy
Super gratuluję
Od wczoraj przeczytałam chyba cały Internet. Ani razu nie natknęłam się na post gdzie przy złej pappie, po amniopunkcji potwierdziły się złe badania, co mnie naprawa nadzieją. ja jestem dopiero na etapie rejestracji..
Od wczoraj przeczytałam chyba cały Internet. Ani razu nie natknęłam się na post gdzie przy złej pappie, po amniopunkcji potwierdziły się złe badania, co mnie naprawa nadzieją. ja jestem dopiero na etapie rejestracji..
blanny
Pappa to tylko statystyka. Jeśli jest 1:100 to znaczy, że statystycznie przy takich wynikach urodzi się tylko 1 dziecko chore i 99 zdrowych. A łatwiej trafić w 99 niż w 1.Super gratuluję
reklama