reklama
nieagatka
Fanka BB :)
I HiszpaniaTerminacja z powodu wad genetycznych to dzieje się ok 18-22 tygodnia i wtedy tylko Holandia i Wlk. Brytania.
nieagatka
Hiszpania katolicka?[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Hiszpania na prawdę? Taki katolicki kraj? Bez podawania powodów?
Kiedy, gdzie?[emoji16][emoji16][emoji16]
nieagatka
Puste koscioly, brak religii w szkołach, slub koscielny to rzadkosc... Nie, nie powiedział abym, ze to katolicki kraj.Nie no niby katolicka. [emoji849] Ale pewnie młodzi tak jak u nas tacy praktykujący że hej. Dobrze wiedzieć ale to już strasznie daleko Holandia bliżej [emoji29]
Foka_szara
Jak tak dalej pójdzie to u nas będzie podobnie. Oby Dosyć mam życia niby w państwie świeckim (a tak naprawdę warunki dyktuje kościół i spółka) gdzie "czarni" mają monopol i mówią jak żyć.Puste koscioly, brak religii w szkołach, slub koscielny to rzadkosc... Nie, nie powiedział abym, ze to katolicki kraj.
Musimy po prostu zmienić władze na bardziej liberalną. Wziąć się i zmobilizować i głosować w wyborach a nie mieć ich w dupie...
Młodzi ludzie mało głosują, a starzy prawie zawsze wiem to bo siedzę w komisjach wyborczych.
Już się zaczynają protesty. Wrocław już się gromadzi pod dworcem. Jestem z nimi myślami, sercem i duszą.
Młodzi ludzie mało głosują, a starzy prawie zawsze wiem to bo siedzę w komisjach wyborczych.
Już się zaczynają protesty. Wrocław już się gromadzi pod dworcem. Jestem z nimi myślami, sercem i duszą.
reklama
G
gość _199
Gość
Czy ja wiem czy młodzi nie głosują. Nie znam osoby, które nie głosowała, tylko młodzież głosuje na konfederację, bo mają dobry plan gospodarczy, więc wyszło jak zawsze.Musimy po prostu zmienić władze na bardziej liberalną. Wziąć się i zmobilizować i głosować w wyborach a nie mieć ich w dupie...
Z resztą w tym kraju nie ma na kogo głosować ale to już oddzielny temat.