reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
NINA- bardzo,bardzo Ci wspolczuję i nie znajduję slów...
plakalam i czytalam i czulam jak serce pęka ....
......
plakalam i czytalam i czulam jak serce pęka ....
......
iwonka2b
Fanka BB :)
wiem że żadne słowa nie ukoją Twojego bólu
nie wiem dlaczego los tak doświadcza dobrych ludzi którzy by kochali i dbali o maleństwa
współczuję Ci z całego serca
[*]
nie wiem dlaczego los tak doświadcza dobrych ludzi którzy by kochali i dbali o maleństwa
współczuję Ci z całego serca
[*]
Dziękuje ja i Nasz Aniołek... dzisiaj czuję, że córcia daje mi siłę, że dam radę ale pewnie przyjdzie mi zapłacić za te "lepsze" chwile... Tak cholernie boli, tak strasznie tęsknię...tak bardzo chcę wziąć moja maleńką jeszcze raz w ramiona... poczuć ten piękny ciężar.... byłam gotowa pod stopy mojej córeczki położyć cały świat...a teraz tak jak ludzie budzący się ze śpiączki muszę nauczyć, żyć się na nowo... Bo przecież mam dla kogo żyć... mam męża, wspaniałą mamę i resztę rodziny... ale powiem wam, że mimo, że mam 25 lat nie boję się śmierci... i nie wiem ile czasu jest mi dane na tym świecie... ale kiedy przyjdzie ten moment nie będę się bała... będę szczęśliwa bo wezmę w ramiona moją Amelkę... mój skarb największy...
tęsknię i zapalam Ci kochanie światełko
[*]
[*] wiedz kochanie, że mama dla Ciebie będzie silna, obiecuję, że nigdy przed Panem Bogiem nie będziesz musiała się za mamę wstydzić, że będziesz dumna... postaram się przejść przez życie najlepiej jak będę mogła... bo wiem, że na mnie patrzysz.... kochanie... wiedz, że mama kocha i tęskni...
Śpij Amelko, śpij Córeczko.
Ty bieluśkie masz łóżeczko,
Z piór anielskich poduszeczkę,
Z chmur na niebie kołdereczkę.
Ze śnieżynek - przytulanka,
Od słowika - kołysanka:
Luli luli - ptaszek śpiewa...
Luli luli - szumią drzewa...
Drogą mleczną nocka kroczy,
By Cię snami zauroczyć!
Śpij spokojnie, luli luli,
Kiedyś mama Cię utuli...
tęsknię i zapalam Ci kochanie światełko
[*]
[*] wiedz kochanie, że mama dla Ciebie będzie silna, obiecuję, że nigdy przed Panem Bogiem nie będziesz musiała się za mamę wstydzić, że będziesz dumna... postaram się przejść przez życie najlepiej jak będę mogła... bo wiem, że na mnie patrzysz.... kochanie... wiedz, że mama kocha i tęskni...
Śpij Amelko, śpij Córeczko.
Ty bieluśkie masz łóżeczko,
Z piór anielskich poduszeczkę,
Z chmur na niebie kołdereczkę.
Ze śnieżynek - przytulanka,
Od słowika - kołysanka:
Luli luli - ptaszek śpiewa...
Luli luli - szumią drzewa...
Drogą mleczną nocka kroczy,
By Cię snami zauroczyć!
Śpij spokojnie, luli luli,
Kiedyś mama Cię utuli...
martuśka85
http://psychozytywnie.pl
Omg ;( ;( ;(
wavejka
Fanka BB :)
Strasznie mi przykro Nina.. poplakałam się jak dziecko... nie jestem w stanie wyobrazic sobie co czuje kobieta kiedy umiera cząstka jej samej.. Przytulam Cie z calych sil. Niech Amelka ma Was w swojej opiece i czuwa nad Wami, życze dużo sił i wytrwałosci.
Buziaki dla Ciebie
Buziaki dla Ciebie
reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Nina, tule Cie do serca.
Amelka jeszcze nie byla gotowa by tutaj byc, ale wroci.
Wracaj Amelko do Mamusi szybciutko. Wysylam Ci swiatelko, bys nie zgubila drogi
[*]
Amelka jeszcze nie byla gotowa by tutaj byc, ale wroci.
Wracaj Amelko do Mamusi szybciutko. Wysylam Ci swiatelko, bys nie zgubila drogi
[*]