reklama
mamii
Fanka BB :)
współczujemy i modlimy się za was
jestem zdruzgotana............
mamusiu aniolka badz dzielna.....musisz.........nie wiem co napisac bo i tak nic nie pocieszy twego rozbitego na drobny mak serca.............dlatego napisze tylko -modle sie za Ciebie ....
mamusiu aniolka badz dzielna.....musisz.........nie wiem co napisac bo i tak nic nie pocieszy twego rozbitego na drobny mak serca.............dlatego napisze tylko -modle sie za Ciebie ....
U
użytkowniczka usunieta
Gość
ja wlasnie dzisiaj rozpoczelam 33 tc czytalam Twoj post i plakalam razem z Toba..
tak mi strasznie przykro... ogromnie Ci wspolczuje kochana... trzymaj sie cieplo.. dobrze, ze masz oparcie w swoim mezu...
tak mi strasznie przykro... ogromnie Ci wspolczuje kochana... trzymaj sie cieplo.. dobrze, ze masz oparcie w swoim mezu...
reklama
ona1986
Fanka BB :)
Nie mogę uwierzyć w to co wczoraj wieczorem przeczytałam ;( Jest mi tak strasznie przykro i dalej ciągle płacze... to jest przecież nie do opisania! Chyba 5 razy probowałam dokończyć czytać kochana Twój list , bo nie dawałam rady ;( Nie jestem w stanie sobie wyobrazić , bo ja się nie moge otrząsnąc a co dopiero Wy ;( Tak strasznie przytulam Cię Kochana :**** Serduszkiem z Wami :****