reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amelka [*]- " Gdyby łzy mogły wstrzeszać, a miłość uzdrawia byłabyś córeczko z nami"

reklama
jestem zdruzgotana............
mamusiu aniolka badz dzielna.....musisz.........nie wiem co napisac bo i tak nic nie pocieszy twego rozbitego na drobny mak serca.............dlatego napisze tylko -modle sie za Ciebie ....

ja wlasnie dzisiaj rozpoczelam 33 tc czytalam Twoj post i plakalam razem z Toba..
tak mi strasznie przykro... ogromnie Ci wspolczuje kochana... trzymaj sie cieplo.. dobrze, ze masz oparcie w swoim mezu...

reklama
Nie mogę uwierzyć w to co wczoraj wieczorem przeczytałam ;( Jest mi tak strasznie przykro i dalej ciągle płacze... to jest przecież nie do opisania! Chyba 5 razy probowałam dokończyć czytać kochana Twój list , bo nie dawałam rady ;( Nie jestem w stanie sobie wyobrazić , bo ja się nie moge otrząsnąc a co dopiero Wy ;( Tak strasznie przytulam Cię Kochana :**** Serduszkiem z Wami :****

Do góry