reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

reklama
zdec - na allegro te pościele podrozały - o 30zł :(
ale sprzedawca prowadzi jeszcze sklep internetowy
Haftowany Miś - pościel 14-cz brzoskwiniowa
i ja czesc zeczy kupiłam na allegro a pościel przez stronke - dzięki temy mam dodatkowy pościeli :)
mam nadzije ze w przyszłym tygodniu bedzie - mam mi opisze - bo poznej do mnie bedzie szla troszkę dłużej - już nie moge się doczekać :)

Coś mi się popitoliło, nie chodziło mi o tą pościel bo ta jest do łóżeczek 120x60, a ja potrzebuję do 140x70 i zastanawiam się nad tą 14ele.pościel HAFTY 70x140 MILPOL (999045976) - Aukcje internetowe Allegro
Wypełnienia chciałabym wymienić na: przewijak na komodę.
I do tego dobrać jeszcze z tej serii: rogal do karmienia, kocyk polarowy i pościel do wózka.
Wyszło mi to wszystko coś koło 450zł:( I dlatego chciałam się dowiedzieć waszych opinii, żeby w razie czego jakieś beznadziei nie kupić:(
Jeszcze tak teraz zaczęłam się zastanawiać nad firankami i śpiworkiem:p:p

no mi tez tyle wyszło :(
ale wpadłam w depresje ze moja mała ma wszystko -prawie (kołyska, łózeczko, ciuszki, wózek, fotelik, karuzele nad łóżeczko, lezaczki, sterylizator, podgzewacz itp ) używane i zaszalałam - mało to niejest, też wołałam 140x70 ale dostaliśmy łóżeczko - jak nowe, mam nadzije ze troszke dzidzia wnim pomieszka

wzielam dodatkowa posciel, dodatkowe przescieradełko, powloczke na przewijak, przybornik na pampersy i pokrowiec na poduszke do karmienia bo mam ale jakos mi sie wydaje to niechigieniczne bo lezy i sie kurzy a tak przynajmniej bede miała powloczke - chyba to wszystko i to wychodzi ok460zł :( (ja wozka quinny i fotelika maxi cosi za tyle nie kupiłam ;)

reklama
Do góry