reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

reklama
Miałam już małemu nic nie kupować ale jak tu nie kupić skoro jest taka okazja :-) oto moje ostatnie zdobycze"

Zestaw: pajacyki - 5 szt. (56cm) 0-3mies. (947590169) - Aukcje internetowe Allegro
Zestaw: body + kaftanik - 6 szt. (62cm) 0-3mies. (947590212) - Aukcje internetowe Allegro
Zestaw: koszulki, kaftaniki - 6 szt (62cm)0-3mies. (947590225) - Aukcje internetowe Allegro
Zestaw: pajacyki - 6 szt (62-68cm.) (947590241) - Aukcje internetowe Allegro

Dodatkowo szwagierka odbierze mi to osobiście więc nie będzie kosztów wysyłki :-D :-D
Oby się tylko sprzedawca nie rozmyślił :-D

no faktycznie trafiły ci sie okazje:-)

ja spasowałam już...zaszalałam tydzień temu i narazie się wstrzymuje, mąż już zaczął pytać czy tak codzieniie bedą do nas przychodzić paczki:-)bo tak jest od poniedziałku, już prawie wszystko przyszło zostały jeszcze dwie:-)

Miałam już małemu nic nie kupować ale jak tu nie kupić skoro jest taka okazja :-) oto moje ostatnie zdobycze"

Zestaw: pajacyki - 5 szt. (56cm) 0-3mies. (947590169) - Aukcje internetowe Allegro
Zestaw: body + kaftanik - 6 szt. (62cm) 0-3mies. (947590212) - Aukcje internetowe Allegro
Zestaw: koszulki, kaftaniki - 6 szt (62cm)0-3mies. (947590225) - Aukcje internetowe Allegro
Zestaw: pajacyki - 6 szt (62-68cm.) (947590241) - Aukcje internetowe Allegro

Dodatkowo szwagierka odbierze mi to osobiście więc nie będzie kosztów wysyłki :-D :-D
Oby się tylko sprzedawca nie rozmyślił :-D

ale ciuszków za grosze czasem warto poszperac na tym allegro:)

hej dziewczynki
jestem nowa ale mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona :)
jak patrzę na wasze perełki to jestem pełna zachwytu!!!!
takie cudeńka znajdujecie!
ja niestety kupuję po cenach dużo wyższych :(
myślałam że tanio zakupiłam używana komodę z przewijakiem, ale wyprowadziłyście mnie z błędu
pzdr.
gorąco

Fajne lozeczko, super cena i ma wszystko np.plozy do bujania. ja tez dlugo sie zastanawialam nad turystycznym,wszystkie moje kolezanki takie mialy, ale jednak kupimy chyba drewniane. ... choc kto wie...

ja po przebojach z moim synem drewnianego nie chce bo niedosc ze sobie pare razy guza nabił jak sie uczył wstawać to tak kombinowal ze łapałam go w locie bo zawsze znalazł coś naczym mozna sie wspiac to porecz od fotela kolo luzeczka to kosz z zabawkami

reklama
ostatnio zaszalałam i zakupiłam na 20 aukcjach :)
ale tylko u trzech sprzedawców żeby nie mnożyć kosztów wysyłki
małżonek przejżał, zatwierdził zakup i zaproponował zablokowanie konta biorac pod uwagę to ile ubranek już mamy :):):)
doszlismy jednak do ugody, że jeszcze troszeczkę bedę mogła się pocieszyć :)
oj ciężko będzie bo tak ślicznusie sukienusie widziałam
:):):):):)

Do góry