reklama
Gosiagro, a jak z jakością tego dodatkowego kompletu pościeli, bardzo mi się podoba i cena też świetna??
Jak dla mnie jakość bardzo dobra
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
A oto moje łóżeczko, dzisiaj przyszło, jeżeli chodzi o pościel to nr 15 Na Łące Żółte
ŁÓŻECZKO 3 KOLORY GPK POŚCIEL HAFT ŚLICZNE (997304302) - Aukcje internetowe Allegro
do tego dobrałam drugi komplet pościeli
POŚCIEL 3 EL 100X135 GRUBY OCHRANIACZ ładna (992181143) - Aukcje internetowe Allegro
oraz przebierak na łóżeczko
przewijak przebierak na łóżeczko 60x120 (996511133) - Aukcje internetowe Allegro
Kochana łóżeczko boskie, miałam zamówić inne, ale chyba podkradnę Ci pomysł i też je zamówie w nast. tygodniu
Hejus, ja upatrzyłam sobie posciel 13-elementową z satyny bawełnianej z Kubusiem puchatkiem i tam jest w tym rożek ,przybornik na łozeczko z takich dodatkow i jeszcze podusia i kołderka do wozka w tym samym kolorze i to za 279zł 13-el Pościel 120 x 90 - BAWEŁNA 100% SATYNOWA (1004656174) - Aukcje internetowe Allegro
Super ten zestawik
Może i ja się na niego skuszę
Nie ma raczej obawy że będzie "sztywny" bo to bawełna satynowa
A jeszcze mój nowy motyw Kubuś Puchatek
Ewela zamówiłaś ją już?
Cena super, zestaw super tylko ciekawa jestem czy mogą wymienić wypełnienie pościeli do łózeczka na wypełnienie do pościeli do wózka?
Ostatnia edycja:
Super ten zestawik
Może i ja się na niego skuszę
Nie ma raczej obawy że będzie "sztywny" bo to bawełna satynowa
A jeszcze mój nowy motyw Kubuś PuchatekIdealnie by baldachim pasował do pokoiku i kupionej wczesniej pościeli w Kubusia puchatka
![]()
Ewela zamówiłaś ją już?
Jeszcze nie zamawiałam,czekam na wypłate mojego D. Ale dodam,ze sama spie w bawełnie satynowej i jest super ,miekka i wogole super sie prasuje ,nie jak sama bawełna.
Jeszcze nie zamawiałam,czekam na wypłate mojego D. Ale dodam,ze sama spie w bawełnie satynowej i jest super ,miekka i wogole super sie prasuje ,nie jak sama bawełna.
No właśnie ja też
Czekam na odp na mojego maila w sprawie ewentualnej zamiany wypełnień i jak się zgodzi to raczej zamawiam, bo cena super
No właśnie ja teżA jeszcze z KUbusiem Puchatkiem to by idealnie pasowała
Czekam na odp na mojego maila w sprawie ewentualnej zamiany wypełnień i jak się zgodzi to raczej zamawiam, bo cena super![]()
A jakie wypełnienie chcesz?
A jakie wypełnienie chcesz?
Bo nie wiem czy zauważyłaś, ale dodatkowo jest tylko pościel do wózka, bez wypełnienia
Na który wzór i kolorek się decydujesz?
Bo nie wiem czy zauważyłaś, ale dodatkowo jest tylko pościel do wózka, bez wypełnienia
Na który wzór i kolorek się decydujesz?
`Wiesz,ze nie zwrociłam na to uwagi, myslalam,ze ona z wypełnieniem jest. Ja na turkusowy i nr.007
Ale luklam teraz i tam pisze kołderka i poduszka do wozka to jakby juz wypełniona jets. A ta babeczka ci cos odpisała?
Ostatnia edycja:
reklama
`Wiesz,ze nie zwrociłam na to uwagi, myslalam,ze ona z wypełnieniem jest. Ja na turkusowy i nr.007
Ale luklam teraz i tam pisze kołderka i poduszka do wozka to jakby juz wypełniona jets. A ta babeczka ci cos odpisała?
Jeszcze nic nie odpisała. Wydaje mi się że w weekend może już nie odpisać.
Jeszcze tak lukam i tu jest aukcja 4-cz zestawu do wózka 4-el POŚCIEL 135x100 z aplikacją (997638227) - Aukcje internetowe Allegro
Osobno jest jeszcze 2-el, więc sądzę że to w aukcji to tylko pościel bez wypełnienia.