reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

reklama

Kochana łóżeczko boskie, miałam zamówić inne, ale chyba podkradnę Ci pomysł i też je zamówie w nast. tygodniu

Hejus, ja upatrzyłam sobie posciel 13-elementową z satyny bawełnianej z Kubusiem puchatkiem i tam jest w tym rożek ,przybornik na łozeczko z takich dodatkow i jeszcze podusia i kołderka do wozka w tym samym kolorze i to za 279zł 13-el Pościel 120 x 90 - BAWEŁNA 100% SATYNOWA (1004656174) - Aukcje internetowe Allegro

Super ten zestawik:)
Może i ja się na niego skuszę:)
Nie ma raczej obawy że będzie "sztywny" bo to bawełna satynowa:)
A jeszcze mój nowy motyw Kubuś Puchatek:p Idealnie by baldachim pasował do pokoiku i kupionej wczesniej pościeli w Kubusia puchatka:):)
Ewela zamówiłaś ją już?

Cena super, zestaw super tylko ciekawa jestem czy mogą wymienić wypełnienie pościeli do łózeczka na wypełnienie do pościeli do wózka?

Ostatnia edycja:
Super ten zestawik:)
Może i ja się na niego skuszę:)
Nie ma raczej obawy że będzie "sztywny" bo to bawełna satynowa:)
A jeszcze mój nowy motyw Kubuś Puchatek:p Idealnie by baldachim pasował do pokoiku i kupionej wczesniej pościeli w Kubusia puchatka:):)
Ewela zamówiłaś ją już?

Jeszcze nie zamawiałam,czekam na wypłate mojego D. Ale dodam,ze sama spie w bawełnie satynowej i jest super ,miekka i wogole super sie prasuje ,nie jak sama bawełna.

Jeszcze nie zamawiałam,czekam na wypłate mojego D. Ale dodam,ze sama spie w bawełnie satynowej i jest super ,miekka i wogole super sie prasuje ,nie jak sama bawełna.

No właśnie ja też;) A jeszcze z KUbusiem Puchatkiem to by idealnie pasowała:)
Czekam na odp na mojego maila w sprawie ewentualnej zamiany wypełnień i jak się zgodzi to raczej zamawiam, bo cena super:)

Bo nie wiem czy zauważyłaś, ale dodatkowo jest tylko pościel do wózka, bez wypełnienia:(
Na który wzór i kolorek się decydujesz?

`Wiesz,ze nie zwrociłam na to uwagi, myslalam,ze ona z wypełnieniem jest. Ja na turkusowy i nr.007

Ale luklam teraz i tam pisze kołderka i poduszka do wozka to jakby juz wypełniona jets. A ta babeczka ci cos odpisała?

Ostatnia edycja:
reklama
`Wiesz,ze nie zwrociłam na to uwagi, myslalam,ze ona z wypełnieniem jest. Ja na turkusowy i nr.007

Ale luklam teraz i tam pisze kołderka i poduszka do wozka to jakby juz wypełniona jets. A ta babeczka ci cos odpisała?

Jeszcze nic nie odpisała. Wydaje mi się że w weekend może już nie odpisać.
Jeszcze tak lukam i tu jest aukcja 4-cz zestawu do wózka 4-el POŚCIEL 135x100 z aplikacją (997638227) - Aukcje internetowe Allegro
Osobno jest jeszcze 2-el, więc sądzę że to w aukcji to tylko pościel bez wypełnienia.:(

Do góry