reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

reklama
Tylko pościel (http://www.allegro.pl/item997639412_997639412.html wzór 106 ta jasna). Przyszła stosunkowo niedawno więc nie miałam kiedy się pochwalić, dopiero jak wrzuciłyście linki to mi się przypomniało :) Pewnie chcecie wiedzieć jaka jakość pościeli :) moim zdaniem jest ok :) nie jest twarda i tylko obawiam się o tego pingwinka czy się spierać nie będzie, bo jeszcze jestem przed praniem pościeli.

Ostatnia edycja:
Ten Kubuś Puchatek rzeczywiście śliczny;) Ale jak dla mnie 3-części to trochę za mało:( Bo właśnie potrzebuję baldachimu:)

zdec ale chyba i tak będziesz potrzebowała więcej niż 1 kompletu pościeli?
Ja się zastanawiam nad tym czy 2 wystarczą.

2 komplet wystarcza na bank.

a to kupilam przed chwila i znowu sie spłukałam 999399391.jpg

zdec ale chyba i tak będziesz potrzebowała więcej niż 1 kompletu pościeli?
Ja się zastanawiam nad tym czy 2 wystarczą.

Ja już jeden mam:) Też w Kubusia Puchatka:) Kupiłam w sklepie, ale w komplecie jest tylko ochraniacz, pościel na kołdrę i poduszkę, dokupiłam wypełniania. A teraz szukam jakiegoś drugiego zestawu w którym będzie baldachim i rożek:)

Sądzę że 2 zestawy spokojnie wystarczą. Jeden ubierzesz a drugi masz czas żeby przeprać.

ewela okazuję się, że rzeczywiście miałaś rację. Odpisali mi na maila i rzeczywiście pościel do wózka jest z zaszytym wkładem. Teraz mnie jeszcze zaczęły zastanawiać firanki.:)

reklama

ja kupiłam łóżeczko inne DREWEX ŁÓŻECZKO MAŁY MIŚ Z SZUFLADĄ+GRATIS (998331198) - Aukcje internetowe Allegro ale pościel kupiłam u tego samego sprzedawcy co Ty:tak::tak::tak: tylko kolejka żółta POŚCIEL 3 EL 100x135 z haftem śliczne !!! (996164352) - Aukcje internetowe Allegro jestem nią zachwycona:-) jest śliczna. i przewijak też kupiłam od tego sprzedawcy żeby mieć z głowy:-p

Do góry