reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
anecznik może mąż Ci zablokował, słyszałam ze zrobili specjalną blokadę dla rozrzutnych żon
Milka26
Fanka BB :)
Anecznik ja kupuje perfumy na Perfumeria internetowa, perfumy damskie i męskie - Perfumeria.pl na allegro jeszcze nie kupowalam wiec nie doradze
anecznik może mąż Ci zablokował, słyszałam ze zrobili specjalną blokadę dla rozrzutnych żon
Pewnie bardzo by chciał
To tylko u mnie coś nie tak hmm ciekawe dlaczego. Niby allegro chodzi ok, ale jak chcę zobaczyć stronę konkretnego przedmiotu to mi po chwili znika :-)
tak tak to na bank blokadaPewnie bardzo by chciał
To tylko u mnie coś nie tak hmm ciekawe dlaczego. Niby allegro chodzi ok, ale jak chcę zobaczyć stronę konkretnego przedmiotu to mi po chwili znika :-)
Fajny bajer tylko ta cena :/
ORGANIZER ŻABKA BOON NA ZABAWKI DO KĄPIELI 0%BPA (1328197790) - Aukcje internetowe Allegro
ORGANIZER ŻABKA BOON NA ZABAWKI DO KĄPIELI 0%BPA (1328197790) - Aukcje internetowe Allegro
Z takich innych, niż allegro aukcji, moim zdaniem warto zerknąć na kupuje.to. Mile się zaskoczyłam, bo pomysł jest ciekawy, a mianowicie aukcja połączona z facebookiem. Myślę, że jak najbardziej warto zerknąć, bo można sporo ciekawych rzeczy tam znaleźć, no i jest taniej niż na allegro.
koriander
Fanka BB :)
Dziewczyny cos na poprawe humoru : pozytywy i negatywy wstawiane na allegro Niektorzy maja wyobraznie hehe
Komentarze z Allegro - Autentyki.pl
:-)
NIE POLECAM! Tydzień temu zakupiłem bluzę puma rozmiar S,a otrzymałem worek do ziemniaków!W sumie to się przydał,bo teraz wykopki,ale nie polecam!
Komentarze z Allegro - Autentyki.pl
:-)
NIE POLECAM! Tydzień temu zakupiłem bluzę puma rozmiar S,a otrzymałem worek do ziemniaków!W sumie to się przydał,bo teraz wykopki,ale nie polecam!
reklama