reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

reklama
Nie wiem Lencja jak Ty to robisz:-pTwoje zakupy za te śmieszne pieniadze są rewelacyjne!!!!!! Przyznam ze ja nigdy nie licytowałam:angry:
Zakupy - jakoś się udają, trudno to inaczej wytłumaczyć. Z tego co czytam to i Ty zaczęłaś licytować, gratuluję!
Przyznam się Wam, że w momencie kiedy chcę coś kupić to allegro jest pierwszym miejscem, w którym szukam. Jak remontowaliśmy mieszkanie to też szukałam ale część lepiej było kupić w sklepach na miejscu i złapałam się na tym, że czasem to zapominam, że można ot tak normalnie pójść do sklepu i coś kupić :-D:-D
Meble do salonu też kupiłam na allegro :-)

Dziewczęta, ja znowu buszuję po allegro, znalazłam kilka aukacji, może któraś się zainteresuje?

Aukcja z ubrankami dla Chłopca, cena póki co baardzo obiecująca :)
Markowy zestaw lato-jesień-zima-wiosna 6-18 m-cy (936899836) - Aukcje internetowe Allegro
ŚPIOSZKI DLA BOBASKA !!! PONAD 12 PAR !! Tanio ! (936977315) - Aukcje internetowe Allegro

I ubranka dla dziewczynki
Paka dla dziewczynki!!! 0-3m 56-62!!! Zapraszam!!! (940785312) - Aukcje internetowe Allegro

Mam nadzieje, że podając te aukcje nie wchodzę żadnej z Was w paradę!

Ostatnia edycja:
Dostałam ostatnio e-maila od właściciela łóżeczka. Nie może znaleźć ochraniacza do łóżeczka które miało być gratis i pyta się czy mimo to jestem dalej zainteresowana. Mi się raczej wydaje że zobaczyli po jakiej cenie poszło łóżeczko i nie chcą dawać jeszcze tego ochraniacza :-) Mi to bez różnicy i tak nie zamierzałam kupować ani montować żadnych ochraniaczy w łóżeczku, ale teraz może mój cwany mąż wykorzysta ten fakt aby obniżyli cenę :-)

Fajne te ciuszki dla dziewczynek, takie słodkie :-) Podobają mi się te śpioszki, może się skuszę w najlepszym wypadku wyjdzie 1 zł za sztukę :-)

Zostały mi cztery ostatnie strzały w tym giełdowym snajperze i sobie dziś ustawiłam, zobaczymy. Kwoty są małe więc jak się uda to się uda, do końca ostatniej aukcji nawet nie patrze na allegro. :-) To by było tyle z mojej allegrowej abstynencji.

Ostatnia edycja:
super wam się udaje:) ja na allegro mam totalnego pecha nic mi się nie udaje:( jakbyście widziały coś fajnego na wiosnę lato dla dziewczynki na rozmiar 80-86 to bym prosiła :):)

reklama
Do góry