reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

reklama
Słuchajcie ale się wku***!!:wściekła/y::wściekła/y:
Wylicytowałam u kobiety na aukcjach 3 rzeczy!!
Jedną w sumie chciałam, dwie pozostałe licytowałam tylko dlatego że już w sumie wszystko razem to taniej wyjdzie!!
A teraz dostaję od niej maila, że przesyłki są wysyłane OSOBNO i nie ma możliwości połączenia kosztów!!:wściekła/y::wściekła/y:

A oto moje allegrowe łowy:-D
OD WIKTORKA 5 PAR SPODNI, W TYM NOWE, NEXT r. 68 (940830030) - Aukcje internetowe Allegro
OD WIKTORKA DWIE PARY SPODNI r. 74 Mothercare (938129902) - Aukcje internetowe Allegro
:-):-):tak:
Mam jeszcze pytanko bo tego nie moge rozgryzc:szok:
Licytowałam ten zestaw

FIRMOWY I ELEGANCKI CHŁOPCZYK OD 3 DO 9M-CY 22SZT (946353452) - Aukcje internetowe Allegro

Kwota moja na dole licytacji to 30zł i kogoś tam tez 30 .Ten ktoś ma inną godz przebicia niz ja,Niby ok on wcześniej obstawił 30zł to nibyja powinnam juz dac więcej ale miałam snajpera ust na max 30zł to czemu strzelił?Chcę jeszcze dodac ze ten ktoś o godz 21.51 czyli o godz strzału za 30 miał podaną inną kwote i raptem ta kwota dosłownie rowno ze mną wskoczyła na 30 i przegrałam/Tego nie kumam niestety.Moim zdaniem moj snajper nie powinien strzelic skoro nie miałam wystarczającej kwoty/ Jezeli któraś moze mi to wytł bd proszę.To juz moja 2 taka aukcja zakonczona w ten sam sposób//

Słuchajcie ale się wku***!!:wściekła/y::wściekła/y:
Wylicytowałam u kobiety na aukcjach 3 rzeczy!!
Jedną w sumie chciałam, dwie pozostałe licytowałam tylko dlatego że już w sumie wszystko razem to taniej wyjdzie!!
A teraz dostaję od niej maila, że przesyłki są wysyłane OSOBNO i nie ma możliwości połączenia kosztów!!:wściekła/y::wściekła/y:
No nie, czegoś takiego to jeszcze na allegro nie spotkałam :szok::szok::szok:

Mam jeszcze pytanko bo tego nie moge rozgryzc:szok:
Licytowałam ten zestaw

FIRMOWY I ELEGANCKI CHŁOPCZYK OD 3 DO 9M-CY 22SZT (946353452) - Aukcje internetowe Allegro

Kwota moja na dole licytacji to 30zł i kogoś tam tez 30 .Ten ktoś ma inną godz przebicia niz ja,Niby ok on wcześniej obstawił 30zł to nibyja powinnam juz dac więcej ale miałam snajpera ust na max 30zł to czemu strzelił?Chcę jeszcze dodac ze ten ktoś o godz 21.51 czyli o godz strzału za 30 miał podaną inną kwote i raptem ta kwota dosłownie rowno ze mną wskoczyła na 30 i przegrałam/Tego nie kumam niestety.Moim zdaniem moj snajper nie powinien strzelic skoro nie miałam wystarczającej kwoty/ Jezeli któraś moze mi to wytł bd proszę.To juz moja 2 taka aukcja zakonczona w ten sam sposób//
Jak na moje to, ta osoba co wygrała aukcję już od początku dała wyższą maksymalna kwotę np. 50 zł ale dopóki twój snajper nie licytował to było widać mniej, więc snajper zadziałał bo było np 28zł a ty dawałaś 30, ale ponieważ ten wcześniejszy licytujący dawał więcej więc twój snajper podbił tylko jego kwotę ale nie przebił jej :-) bo licytując wpisujesz ile max chcesz dać, ale widać tylko minimalną kwotę potrzebną do przebicia poprzednika, i jak nikt dalej nie będzie podbijał licytacji to aukcja kończy się za kwotę mniejszą, a nie za deklarowanego maxa,
trochę to chaotyczne, ale nie umiem inaczej wytłumaczyć ;-)

Dzięki za wytłumaczenie;)))
zdec to jakaś paranoja!!!! A tak na marginesie to nie podobaja mi się te ceny wysyłek na allegro zastanawiam sie skad oni je biora i mysle ze oni na tym zarabiaja.Na MC za przesyłke poleconą ekonomiczną z 6 rzeczami zapłaciłam 5 zł a na allegro za jedną rzecz baba krzyknęła 11zł///

reklama
Do góry