mama mikolaja
Fanka BB :)
Kremowy bobas 0-3M nr418 (numer 947230606)
to jedna z aukcji
to jedna z aukcji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny polecam dla fanek hello kitty
to wycodzi po ok8zł za sztuke naprawde warto
PAKA HELLO KITTY ! ! ! plus GRATIS !! POLECAM (942790081) - Aukcje internetowe Allegro
No nie, czegoś takiego to jeszcze na allegro nie spotkałamSłuchajcie ale się wku***!!
Wylicytowałam u kobiety na aukcjach 3 rzeczy!!
Jedną w sumie chciałam, dwie pozostałe licytowałam tylko dlatego że już w sumie wszystko razem to taniej wyjdzie!!
A teraz dostaję od niej maila, że przesyłki są wysyłane OSOBNO i nie ma możliwości połączenia kosztów!!
Jak na moje to, ta osoba co wygrała aukcję już od początku dała wyższą maksymalna kwotę np. 50 zł ale dopóki twój snajper nie licytował to było widać mniej, więc snajper zadziałał bo było np 28zł a ty dawałaś 30, ale ponieważ ten wcześniejszy licytujący dawał więcej więc twój snajper podbił tylko jego kwotę ale nie przebił jej :-) bo licytując wpisujesz ile max chcesz dać, ale widać tylko minimalną kwotę potrzebną do przebicia poprzednika, i jak nikt dalej nie będzie podbijał licytacji to aukcja kończy się za kwotę mniejszą, a nie za deklarowanego maxa,Mam jeszcze pytanko bo tego nie moge rozgryzc
Licytowałam ten zestaw
FIRMOWY I ELEGANCKI CHŁOPCZYK OD 3 DO 9M-CY 22SZT (946353452) - Aukcje internetowe Allegro
Kwota moja na dole licytacji to 30zł i kogoś tam tez 30 .Ten ktoś ma inną godz przebicia niz ja,Niby ok on wcześniej obstawił 30zł to nibyja powinnam juz dac więcej ale miałam snajpera ust na max 30zł to czemu strzelił?Chcę jeszcze dodac ze ten ktoś o godz 21.51 czyli o godz strzału za 30 miał podaną inną kwote i raptem ta kwota dosłownie rowno ze mną wskoczyła na 30 i przegrałam/Tego nie kumam niestety.Moim zdaniem moj snajper nie powinien strzelic skoro nie miałam wystarczającej kwoty/ Jezeli któraś moze mi to wytł bd proszę.To juz moja 2 taka aukcja zakonczona w ten sam sposób//