oj ja przez weekend polowałam troszkę ale aż się zdenerwowałam momentami, ja nie wiem jak niektórzy potrafią podbijac ceny, szok bo za takie kwoty to można coś nowego w sklepie kupić, albo 2 aukcje sprzedający zakończył przed czasem bo miały małe zainteresowanie i jedną nabyłabym za 24 zl ponad 20 ciuszkow a druga jeszcze mnej, jedynie co to udało mi się dla córci nabyć sukieneczkęNo i moje ostatnie dwie aukcje, które zakończyły się na cenie 1 zł i 1,25 - z braku konkurencji w licytacji nie dojdą do skutku, jak mnie to irytuje.. Ludzie nie rozumieją zasad serwisu aukcyjnego to po pierwsze, a jak już dojdzie do takiej sytuacji to nie potrafią potem otwarcie napisać, że np nie pasuje im cena i nie dojdzie do transakcji tylko wymyślają mnóstwo bzdurnych i dziwnych powodów...
NEXT R.86 ŚLICZNA KOLOROWA+ RAJTUZKI GRATIS (933406292) - Aukcje internetowe Allegro
chciałabym jeszcze dla malucha kupić kombinezonik taki jesienny najlepiej misiowy ale nie za bardzo jest co wybrać albo ceny kosmiczne coś w tym stylu
Śliczny misiowy kombinezon wiosenny 0-3 m (921511885) - Aukcje internetowe Allegro
LADYBIRD KOMBINEZON MISIOWY 62 CM 0-3 MIES (927145407) - Aukcje internetowe Allegro