Karola270984
Fanka BB :)
No właśnie ciężko idzie a to najlepsza pozycja dla takich dzieci z refluksemI jak u Was z leżeniem na brzuszku? No właśnie bo czytałam że on tylko do wyczerpania zapasów jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie ciężko idzie a to najlepsza pozycja dla takich dzieci z refluksemI jak u Was z leżeniem na brzuszku? No właśnie bo czytałam że on tylko do wyczerpania zapasów jest
a refluks przeszedł ??Hmm właśnie u dzieci z refluksem występuje niechęć do leżenia na brzuszku. Moja na szczęście od początku lubiła i teraz już sama się obraca co chwilę i ćwiczy wysoki podpór
wy macie stwierdzona alergie ??Hmm właśnie u dzieci z refluksem występuje niechęć do leżenia na brzuszku. Moja na szczęście od początku lubiła i teraz już sama się obraca co chwilę i ćwiczy wysoki podpór
Generalnie po rozszerzeniu diety już nie ulewała ale teraz przechodzimy na 2 stopniowo i czasem jej się zdarzy i też ostatnio ulała woda jak za dużo wypiłaa refluks przeszedł ??
Nie. Tylko mleko ar mieliśmy ale to nic nie dało. Więc najpierw kleik a później po 4 miesiącu zaczęłam rozszerzać dietęwy macie stwierdzona alergie ??
Synek koleżanki miał refluks i nie miał alergii. Oni zmienili mleko na HiPP Bio combiotik i u nich to mleko przyniosło efekty. Ale wiadomo, że każde dziecko jest inne i na każde co innego zadziała.powiedz mi czy każdy kwaśny refluks to alergia na bmk ?? Czy dzieci bez alergii tez maja takie refluksy ?
ale miał tez taki refluks ukryty kwaśny ??Synek koleżanki miał refluks i nie miał alergii. Oni zmienili mleko na HiPP Bio combiotik i u nich to mleko przyniosło efekty. Ale wiadomo, że każde dziecko jest inne i na każde co innego zadziała.