reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ALEKS - 28tydz, 1,150kg, 39cm

ale cudownie,że Aleks pędzi jak ogień do postawionego celu!!!w domku na pewno będzie rósł w zawrotnym tempie i nabierał sił za trzech!!!aż miło się czyta takie dobre wieści!!
jeśli chodzi o to co piszesz to zbytnio Ci nie pomogę!!mogę jedynie wesprzeć Cię!!!najważniejsze,że traficie w ręce odpowiedniego lekarza i będziesz spokojna!!
ucałuj tego krasnalka!!!:-):-):-)
i jak już wróci do domku to pokaz go nam!!!

reklama
BETI
Super ze maly tak ladnie przybiera na wadze no i ze niedlugo juz bedzie w domku:-):tak::tak::tak::tak:
Z niecierpliwoscia bede czekala na Jego foteczki:-):tak:

Wszystko idzie w dobrym kierunku, Aleks coraz więcej porcji zjada sam ale jeszcze niekiedy trzeba mu mleczko aplikować przez sądę. Waga 2,135kg.
Myślałam że do końca tego tygodnia będę miała go już w domu ale dzisiaj jego lekarka nadmieniała że za 6-7 dni ma mieć konsultację okulistyczną więc zapytałam "czy to już będę załatwiać jak mały będzie w domu?" powiedziała że nie wie:-(.
Oj coś czuje że w tym tygodniu jeszcze nie będzie małego w domciu:no:.
Chociaż z drugiej strony niech mu tam zrobią te wszystkie konsultacje bo u nas to terminy do tych przychodni specjalistycznych są koszmarne:szok:.

Beti, cieszę się strasznie za Was:-)

A z mózgiem, to dowiedz się o co chodzi, czy o wylew czy leukomalację.

Nie wylewów żadnych na szczęście nie miał lekarka jakoś to tam nazwała ale z wrażenia na tą informację zapomniałam:szok:,
on jeszcze w życiu płodowym miał podejrzenie wodniaka na mózgu ale w czasie oczekiwania na termin usg plenatarnego wodniak znikł i usg nic nie wykryło, powiedziano mi że wszystko w porządku, więc nie wiem czy to się wznowiło przez to wcześniactwo, czy to coś nowego co nabył dopiero po porodzie i czemu to się tak pojawia i znika:confused:

Mały ma juz wszystkie karmienia podawane z butelki tylko długo mu zajmuje wypicie jego dawki ale jeśli się mu przeciągnie karmienie to znów zjada więcej. Mam nadzieję że planowane wyjście w przyszłym tygodniu jest terminem ostatecznym i w końcu będziemy razem

Mały ma juz wszystkie karmienia podawane z butelki tylko długo mu zajmuje wypicie jego dawki ale jeśli się mu przeciągnie karmienie to znów zjada więcej. Mam nadzieję że planowane wyjście w przyszłym tygodniu jest terminem ostatecznym i w końcu będziemy razem
Ciesze sie ogromnie trzymam kciuki za was zebyscie juz byli w domku

IMGP0638.jpg

Tak wyglądał Aleks w zeszła niedzielę, ten naburmuszony wzrok ma po tatusiu he he

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry