reklama
mamoośka
Fanka BB :)
Masz racje,w końcu doczekaliśmy się i ty tego doświadczysz...O jejku strasznie długo musieliście czekać na jej powrót:-(
mały rośnie i rośnie :-) dzisiaj ma 1,460kg dziś też będą mu wyciągać szwy które niestety wrosły się w ciało i będzie do tego potrzebny chirurg, ja oczywiście sie martwie żeby go to nie bolało, ale zdaje sobie sprawę z tego że usunięcie tych szewków to dla niego nic w porównaniu do tego co już przeszedł. Pozdrawiam i miłego dzionka życzę
no i dziś dostałam nie wesołe wieści ze szpitala u Aleksa w stolcu pojawiła się krew:-( robią mu badania konkretnie nie wiem w jakim kierunku bo tak mnie ta informacja przytłoczyła że nie byłam w stanie słuchać co lekarka do mnie mówi, zrozumiałam tylko tyle że że podejrzewają alergie na białko (mój starszy syn też miał ale obiawiała się ona na tle oddechowym) lub pęknięcie jakiejś żyłki w okolicach około odbytowych gdyż ma twarde stolce. Od przed wczoraj waga stoi w miejscu (1,460) a od wczoraj jeszcze zmniejszyli mu ilość pokarmu aby nie obciążać żołądka. Wirusa żadnego nie podejrzewają bo za dobrze wygląda ale też to sprawdzą. No i już ma zamówioną krew, dziś będą mu przetaczać.
To było zbyt piękne by było prawdziweże tak szybko wracał do zdrowia
Pozdrowienia
To było zbyt piękne by było prawdziweże tak szybko wracał do zdrowia
Pozdrowienia
wiktoria12
Mama i żona :)
Beti Aleks to twardy chłopak wyjdzie z tego tylko ty musisz w to wieżyc bo kto jak nie ty musisz wieżyc w swojego kochanego synka. Życze wam dużo zdrówka pomodle sie za twoją kruszynke żeby szybko była już z wami w domku.
Wyniki badań wykazały podwyższone CRPA nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale co to jest? Czy ktoś może mi wytłumaczyć? Był już karmiony butelką ale ze względu na tą krew w stolcu wrócili do podawania pokarmu pokarmu przez sonde. Znów jest na jakimś antybiotyku i pod stałą obserwacją. Mówią że to nie jest załamanie stanu zdrowia ale boją sie czy nie szykuje sie jakaś infekcja.
Pogoda u mie bardzo brzydka ale życze wszystkim miłego dnia.
Pogoda u mie bardzo brzydka ale życze wszystkim miłego dnia.
reklama
A
alicja_23
Gość
Witaj Beti
Z naszymi wcześniakami to tak już jest 3 kroki do przodu 4 to tyłu ale waga jest super. CRP o którym ci mówiono jest to wskaźnik infekcji w organiźmie jeżeli jest podwyższony znaczy że zaczyna wykluwać się jakaś infekcja bardzo dobrze że podawają antybiotyk i dobrze że jest karmiony sondą nie bedzie sie męczył Być może właśnie powodę podwyższonego CRP jest ta krew w stolcu.Napewną zrobią małemu posiew na mocz i krew i wszytko się wyjaśni głowa do góry będzie dobrze ten twój mały to naprawdę silny chłopak.
POZDRAWIAM i daj znać jak tam u was całuski dla Aleksia
Z naszymi wcześniakami to tak już jest 3 kroki do przodu 4 to tyłu ale waga jest super. CRP o którym ci mówiono jest to wskaźnik infekcji w organiźmie jeżeli jest podwyższony znaczy że zaczyna wykluwać się jakaś infekcja bardzo dobrze że podawają antybiotyk i dobrze że jest karmiony sondą nie bedzie sie męczył Być może właśnie powodę podwyższonego CRP jest ta krew w stolcu.Napewną zrobią małemu posiew na mocz i krew i wszytko się wyjaśni głowa do góry będzie dobrze ten twój mały to naprawdę silny chłopak.
POZDRAWIAM i daj znać jak tam u was całuski dla Aleksia
Podziel się: