reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ALEKS - 28tydz, 1,150kg, 39cm

Może masz taki okres przed@:cool2: Bo ja tak mam, że wyzabijałabym wszystkich wokół:sorry: nie bierze Cie chyba żadne choróbsko?????

reklama
No właśnie bierze mnie, zapobiegawczo biorę cerutin ale dzisiaj już musiałam zaaplikować gripeks control, zobaczymy wezme jeszcze dzisiaj przed snem może rano będzie lepiej. Mam wrażenie jakby ktoś mi kamieni do głowy nasypał.
A @ to swoją drogą bo akurat mam:-(
Wszystko naraz się zebrało

Zdrowka BETTI
Ja biore sobei tabcin lub pije fervex:tak:Ale fervex jest w smaku paskudny-ja pije go z zatkanym nosem i na pelnym wdechu hehe:-D:-D:-Da i tak mam czasami cofki
Jednak jak dla mnie dziala super

To jest Mateusz 23092009142 [800x600].jpg
Tu mamy Aleksa po dzisiejszej kąpieli11122009199 [800x600].jpg

Ostatnia edycja:
Beti- taka ciekawostka. Wczoraj w gazecie czytałam o planowaniu płci i wiesz co się dowiedziałam????? Że jak ma się dwójkę dzieci tej samej płci, to masz 75% szans na to, że kolejne będzie też tej samej:tak::tak::tak:. Bo możliwe, że mąż ma pracę sptzyjającą niszczeniu plemników żeńskich, albo już tak ma, że płodzi synków:-)

aha Beti proponuję czosnek!!!!!! Ja piję jak mam takie stany chorobowe czosnek z mlekiem na gorąco i działa. W Hiszpanii jak byłam chora i karmiłam piersią poszłam do leakrza a ona mi, że muszę czekać i nic mi nie przepisze. Powiedziałam jej że se zrobie mleko z czosnkiem i wypiję rosołek, to mi popukała w głowę, że się tylko nabawię wrzodów:-D a ja za dwa dni zdrowiuteńka:tak: kuruj się babo bo nie czas na chorowanie;-) Za każdym razem działa. Nie nawidzę łykać tabsów i daję rady domowymi sposobami!

reklama
Też nie lubię łykać tabletek, w rodzinie już wszyscy wiedzą że jak sięgam po jakieś tabsy to już jest stan krytyczny. Dzisiaj zrobię sobie to mleko z czochem na wieczór:tak: bo rano myłam okna i może przyjść pogorszenie. A jutro to już tradycyjnie jak w każdą niedzielę rosołek.

Dziewczyny poradźcie mi co mam robić bo mi już naprawdę ręce opadają i nerwy puszczają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, Aleks prowadzi strajk głodowy na całego:-:)-:)-(.
O północy wypije 40ml, potem o 4 rano 20ml, od 8 do 9 pije 60ml i nie zawsze całe wypija, o 12 - 40ml, o 15-50ml, o 19-40ml i po kąpieli o 21 wypija 60ml.
To jest taka średnia z tych karmień:-( mówiłam lekarce czy by mu czegoś na apetyt nie dała ale powiedziała że nie jest tak źle żeby sztucznie pobudzać mu apetyt.
Już momętami siłą go trzymam i zmuszam do jedzenia ale serce mi pęka jak on płacze i się wyrywa ale wtedy przynajmniej coś pociągnie bo cwaniaczek jak ma dobry humor to otworzy buzię i się:-D wtedy nie ma mowy żeby coś pociągnoł.
Macie jakieś sposoby na karmienie takich wczesnych niejadków???

Do góry