reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

a ja jutro sie biore za wielkie sprzatanie :D:D:D hehe

synek jedzie do babci na weekend (kto mi bedzie balaganil :( ) a ja mam 2 dni na doprowadzenie domu do swiatecznego blysku :D hehe

jak ja lubie ten okres. Zawsze zapodaje Swiateczna nute w radiu (mam taka plytke) i az sie milo sprzata :D:D:D

a wy piszcie te przepisy piszcie! :p bede miala w czym wybierac :)))))!

reklama
miałam jutro wypróbować Wasze przepisy na pierniczki i popiec z siostrą, ale na 90% nie jedziemy w ten weekend do rodziców, za bardzo sypie :(
czy jak zrobię je za tydzień, czyli dwa tyg przed świętami, to zdążą zmieknąć?

myślę, że tak. Jeśli w ogóle się uchowają. Ja, jeszcze w domu rodzinnym, zawsze chowałam w "niedostępne" miejsce i jakież było moje zdziwienie przed świętami, kiedy zaglądałam do pudełeczka, a tam tylko dno przykryte :-)

ale jak będą twarde, to nikt ich nie zje :p
a swoją drogą to nie miałby kto ich zjeść- mój mąż nie lubi takich rzeczy, a poza nim w domu to tylko ja jestem...a jak sobie postanowię, że mają zostać na święta, to będę chrupać oszczędnie ;)

Witam wszystkie przyszłe mamy. Będę kwietniowym tatą:-) Jestem dumny!!!!!!

Mam taką sprawę:
nie wiem co kupić mojej drugiej połówce na gwiazdkę. Bardzo Was proszę o wsparcie!! Co chciałybyście dostać?

Pozdrawiam

reklama
Witam i gratuluję

Wydaje mi się że kwestia prezentu to bardzo indywidualna sprawa. Zależy od tego co żona lubi, co ma a czego niema. Ciężko cokolwiek doradzić. Może zapytasz jej w prost co by chciała dostać.

Do góry