reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

o to moja lista prezentowa :-):
-żelazko
- biustonosz do karmienia
- koszulka do karmienia
- wózek
- posciel dla malenstwa
wiec jak Marma napisala kazdy chce cos innego, ja np nie lubie osobistych nie pozytecznych prezentow tylko jak widac pozyteczne i niezbedne

reklama
Rzeczywiście to zależy od tego jaka jest Twoja żona-ja np. odwrotnie niż nati_k raczej nie ucieszyłabym się gdyby mąż kupił mi na gwiazdkę np. żelazko(chyba że wcześniej ustalilibyśmy, że takie prezenty sobie robimy)ja najbardziej lubię prezenty które mąż sam dla mnie robi np. kalendarz z naszymi zdjęciami i właśnie takie prezenty specjalnie dla mnie/pode mnie. jak widzisz każda kobieta woli co innego więc chyba sam będziesz musiał uporać się z problemem prezentu:)również gratuluję:)

mialam dzisiaj robic pierozki z kapusta i grzybami oraz pierniczki, ale bylismy u rodzicow na objedzie i nie mam sily sie ruszyc :( wiec odkladam do jutra

Komplecik śliczny :-)
Ja się za to pochwalę, że w sobotę przygotowałam ciasto na piernik (teraz będzie leżakowało 2 tyg.) i pierniczki upiekłam, wyszło w sumie 7 pełnych blaszek ciastek:szok::tak:
popakowałam do pudełek i też będą czekały na święta. Pomyślałam, że skoro wigilia bedzie u nas to każdy dostanie kawałek piernika i kilka ciasteczek zapakowane ładnie do jakichs ozdobnych pudełeczek. Położę to każdemu na talerzu przed wigilią :-) Co o tym myślicie?

baby - pomysl doskonaly,robie tak od lat,nie tylko charytatywnie ale tez dla rodziny & co.jak mam wiecej czasu,weny i zapalu produkuje tez jajcoweczke,ciotulki sa wrecz zachwycone:o)
co do obiecanego przepisu na zupke podrzuce " na dniach".

marma -
komplecik uroczy!

ja uwielbiam dostawać biżuterię, ubrania, torebki. na szczęście mój mężczyzna ma dobry gust, więc zwykle są to trafione upominki
tak jak pisały dziewczyny, każda kobieta jest inna i lubi co innego. trudno wymyślić idealny prezent ( noooo, ewentualnie milion pln )

reklama
Torebki,biżuteria,ubrania raczej odpadają. Trudno mi jest trafić w gust.

Jestem zwolennikiem praktycznych prezentów ale nie chcę żeby był związany z ciążą (ostatnio kupiłem fasolkę-poduszkę).

Myślę nad depilatorem Braun lub 2-stronnym lusterkiem (zwykłe+powiększające) podświetlanym.
Nie wiem jakie macie doświadczenia z takimi depilatorami? Moja narzeczona do tej pory goliła nogi jednorazówkami.

Do góry