reklama
coloeus, jeżeli Twoja żona do tej pory używała maszynek, to raczej podczas ciąży go nie wypróbuje. Co prawda, ekspertem w tej dziedzinie nie jestem, ale sama kiedyś próbowałam używać depilatora. Udało mi się góra pięć razy zgolić łydki, bo wyżej nie dałam rady- ból był potwory i mało tego po pierwszych trzech depilacjach dosłownie temperatura podskakiwała mi do 38 st. Dlatego z autopsji nie zalecałabym rozpoczynania używania depilatora w ciąży. Inna sprawa, jeśli ktoś cały czas w taki sposób depiluje nogi, wtedy ból jest o wiele mniejszy, ale początki przy silnym owłosieniu są ciężkie...
Bachucha
Fanka BB :)
Ja użyłam mojego najwyżej trzy, może nawet dwa i pół raza, po czym ciepnęłam w kąt ergo: też nie polecam na prezent, tym bardziej w ciąży.sama kiedyś próbowałam używać depilatora. Udało mi się góra pięć razy zgolić łydki, bo wyżej nie dałam rady- ból był potwory
madziarkas
A co myślicie o miśkach fundacji tvn??? Fajne w tym roku są:-) i chyba kupię mojemu maleństwu a przy okazji pomoge innym. Pewnie w rosmanie wszystkie już wykupione ale na alegro można jeszcze spokojnie zakupić
madziarkas
Misia Pysia fajowa jest, nie wiem którego wybrać bo dla chłopaczka to raczej w sukience i z kokardkami nie będę kupować hihi
Zastanawiem się wieć nad Truskawkiem lub Pik Plik
Zastanawiem się wieć nad Truskawkiem lub Pik Plik
krakowianka85
reklama
Podziel się: