reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

reklama
coloeus, jeżeli Twoja żona do tej pory używała maszynek, to raczej podczas ciąży go nie wypróbuje. Co prawda, ekspertem w tej dziedzinie nie jestem, ale sama kiedyś próbowałam używać depilatora. Udało mi się góra pięć razy zgolić łydki, bo wyżej nie dałam rady- ból był potwory i mało tego po pierwszych trzech depilacjach dosłownie temperatura podskakiwała mi do 38 st. Dlatego z autopsji nie zalecałabym rozpoczynania używania depilatora w ciąży. Inna sprawa, jeśli ktoś cały czas w taki sposób depiluje nogi, wtedy ból jest o wiele mniejszy, ale początki przy silnym owłosieniu są ciężkie...

A co myślicie o miśkach fundacji tvn??? Fajne w tym roku są:-) i chyba kupię mojemu maleństwu a przy okazji pomoge innym. Pewnie w rosmanie wszystkie już wykupione ale na alegro można jeszcze spokojnie zakupić

kupiłam wczoraj jednego misia na allegro :))
nazywa się Mysia Pysia, kojarzy mi się z Misia Martysia, a tak mówię do mojego brzuszka :)
fajne są te miśki i nie są drogie, a i cel szczytny :)

Misia Pysia fajowa jest, nie wiem którego wybrać bo dla chłopaczka to raczej w sukience i z kokardkami nie będę kupować hihi
Zastanawiem się wieć nad Truskawkiem lub Pik Plik:-D

A ja wczoraj piekłam pierniki. ;)

Pierniczenie 2010 - Kopia.JPG

reklama
Do góry