reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

reklama
coloeus, jeżeli Twoja żona do tej pory używała maszynek, to raczej podczas ciąży go nie wypróbuje. Co prawda, ekspertem w tej dziedzinie nie jestem, ale sama kiedyś próbowałam używać depilatora. Udało mi się góra pięć razy zgolić łydki, bo wyżej nie dałam rady- ból był potwory i mało tego po pierwszych trzech depilacjach dosłownie temperatura podskakiwała mi do 38 st. Dlatego z autopsji nie zalecałabym rozpoczynania używania depilatora w ciąży. Inna sprawa, jeśli ktoś cały czas w taki sposób depiluje nogi, wtedy ból jest o wiele mniejszy, ale początki przy silnym owłosieniu są ciężkie...

A co myślicie o miśkach fundacji tvn??? Fajne w tym roku są:-) i chyba kupię mojemu maleństwu a przy okazji pomoge innym. Pewnie w rosmanie wszystkie już wykupione ale na alegro można jeszcze spokojnie zakupić

kupiłam wczoraj jednego misia na allegro :))
nazywa się Mysia Pysia, kojarzy mi się z Misia Martysia, a tak mówię do mojego brzuszka :)
fajne są te miśki i nie są drogie, a i cel szczytny :)

Misia Pysia fajowa jest, nie wiem którego wybrać bo dla chłopaczka to raczej w sukience i z kokardkami nie będę kupować hihi
Zastanawiem się wieć nad Truskawkiem lub Pik Plik:-D

A ja wczoraj piekłam pierniki. ;)

Pierniczenie 2010 - Kopia.JPG

reklama
Do góry