alexandra_73
Fanka BB :)
...ale zrobilo sie swiatecznie...) juz tez doczekac sie nie moge tej wspanialej atmosfery poczawszy od 1 adwentu,dekoracji,pieczenia ciasteczek etc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co do Mikolaja to my w zeszlym roku zaoszdzedzilismy malemu wrazen bo wiem ze by sie bal. Mial ponad rok wtedy. Teraz mysle.... bo znajac go rowniez sie przestraszy ale tak jak mowisz rowniez chce zeby wierzyl w Mikolaja.
Chce kupic P taki stoj co by mogl sie przebrac. Bo moj tata to zawsze jakies lachmany zakladal i nie wiedzialam czy to mikolaj czy pijak z pod sklepu hehe
Hej,
ja moze tez w tym roku skusze sie na ta kapuste z grochem. I to banalne ciasto francuskie brzmi pysznie
My mamy choinke sztuczna do fufitu taka gesta i stoi w salonie. Ale w tym roku jakos zachcialo mi sie zywej i pachnacej. ZObaczymy jak to wyjdzie z finansami bo u nas taka zywa choinka to koszt rzedu 40funtow, a ja swoja piekna sztuczna kupilam za 25 i mam juz 4lata... wiec zobaczymy. Przystrojony jest caly dom.
Balustrada schodowa lancuchami i swiatelkami, wszedzie jakies swiatelka ozdobki.
Bo ja uwielbiam jak jest taki nastroj bez zapalania swiatel. Wszystko musi byc w cieplej tonacji zeby bylo przytunlnie, dlatego u mnie odpadaja kolory srebra i niebieskiego.
Uwielbiam cos w tym stylu
Zobacz załącznik 299867
co do Mikolaja to my w zeszlym roku zaoszdzedzilismy malemu wrazen bo wiem ze by sie bal. Mial ponad rok wtedy. Teraz mysle.... bo znajac go rowniez sie przestraszy ale tak jak mowisz rowniez chce zeby wierzyl w Mikolaja.
Chce kupic P taki stoj co by mogl sie przebrac. Bo moj tata to zawsze jakies lachmany zakladal i nie wiedzialam czy to mikolaj czy pijak z pod sklepu hehe
asiunia - tylko kapusta kiszona, ze słodką, moim zdaniem będzie zbyt mdłe to danie. Cały urok tej potrawy polega na tym że ma być kwaśno-grochowa.aconka na 100% wyprobuje Twoj przepis (a raczej Twojej babci) czyli tylko kapusta kiszona? dziewczyny pisaly cos o normalnej tez. To jak to sie staje slodkie?
asiunia - tylko kapusta kiszona, ze słodką, moim zdaniem będzie zbyt mdłe to danie. Cały urok tej potrawy polega na tym że ma być kwaśno-grochowa.
Ja jeszcze nie poddaję się świątecznemu nastrojowi. Jak dla mnie za wcześnie. Bardzo mi nie pasuje komercjalizacja świąt. Ledwo minął 1listoapda a w sklepach już bombki....